Φοιτήτρια μηνύει νοσοκομεία για ιατρικά λάθη

15:38 5/2/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΦοιτήτρια μηνύει νοσοκομεία για ιατρικά λάθηΠαρασκευή, Φεβρουάριος 5, 2016 - 15:33

Αλλη μία υπόθεση που αφορά ενδεχόμενα λάθη και παραλείψεις γιατρών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και του ΠΑΓΝΗ θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, στη σκιά του θανάτου της τετράχρονης Μελίνας Παρασκάκη έπειτα από επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια.

Πρόκειται για τη θλιβερή ιστορία της φοιτήτριας του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης

Μαρίζας Γουργουλίτσα από το Αγρίνιο, η οποία βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι από το 2011 και καταγγέλλει πλέον ιατρικά λάθη που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Οπως είπε ο δικηγόρος της Νίκος Διαλυνάς στο ekriti.gr, τον Ιούλιο του 2011, ενώ πήγαινε στο σπίτι της στο Ηράκλειο, ένιωσε έναν δυνατό πόνο στην πλάτη και στο στήθος.

Η αρχική διάγνωση

Τα χαράματα, καθώς ο πόνος δεν υποχωρούσε, κατέφυγε στο εφημερεύον Βενιζέλειο, όπου η διάγνωση ήταν ψύξη και οι γιατροί την έστειλαν στο σπίτι της, αφού της έδωσαν μυοχαλαρωτικό. Ωστόσο οι πόνοι συνεχίστηκαν και την επομένη η φοιτήτρια πήγε πάλι στο Βενιζέλειο, όπου της χορηγήθηκε μυοχαλαρωτικό και της είπαν να εξεταστεί ξανά σε τρεις μέρες. Την τέταρτη μέρα η κοπέλα πήγε με αφόρητους πόνους στο ΠΑΓΝΗ, όπου έγινε μαγνητική τομογραφία, αποκαλύπτοντας την πραγματική αιτία του προβλήματος, που ήταν κάποιας μορφής δυσπλασία στον νωτιαίο μυελό.

Οταν η φοιτήτρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, είχε αρχίσει να χάνει την αίσθηση στα κάτω άκρα της και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έμεινε παράλυτη! Η μήνυση 300 σελίδων αναμένεται να υποβληθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα