Εξαφάνιση μαθηματικού στη Ν.Ερυθραία

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕξαφάνιση μαθηματικού στη Ν.ΕρυθραίαΠέμπτη, Οκτώβριος 8, 2015 - 11:23

Η μυστηριώδης εξαφάνιση ενός 37χρονου μαθηματικού από τη Ν. Ερυθραία έχει σημάνει συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές

Τα ίχνη του Κωνσταντίνου Δαλόγλου αγνοούνται από το μεσημέρι της 28ης Σεπτεμβρίου, όταν είχε φύγει από το σπίτι του με ένα κόκκινο αυτοκίνητο μάρκας Toyota (Aygo, με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΡ-3414). Ο 37χρονος ζει με τη μητέρα του στη Ν. Ερυθραία, ενώ ο πατέρας του είχε φύγει από τη ζωή πριν από οκτώ χρόνια. Σύμφωνα με το περιβάλλον

του, ο μαθηματικός -με σπουδές στην Αγγλία- ήταν άνεργος τον τελευταίο καιρό και μάταια προσπαθούσε να βρει δουλειά.

Την τελευταία ημέρα που εθεάθη φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρη φόρμα και κόκκινα αθλητικά παπούτσια. Οποιος γνωρίζει κάτι καλείται να επικοινωνήσει στο 100 ή στη γραμμή βοήθειας της Omnibus (801 700 7707).

Σύμφωνα με τη μητέρα του αγνοουμένου, Μαρία, ο 37χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του. «Είναι καταπληκτικό παιδί, δεν είχε ποτέ κακές παρέες. Το πρόβλημά του εδώ και καιρό ήταν ότι δεν έβρισκε δουλειά. Είναι πολύ ευαίσθητος και θέλω να του πω να γυρίσει πίσω στο σπίτι μας και όλα θα πάνε καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί». Σημειώνεται ότι συγγενικά του πρόσωπα επικοινώνησαν το βράδυ της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου με το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ερυθραίας και χθες εκδόθηκε το Alert με τα στοιχεία τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα