Εθισμένη στο πορνό από 12 ετών

ΚΟΣΜΟΣΕθισμένη στο πορνό από 12 ετώνΠέμπτη, Ιανουάριος 11, 2018 - 15:05

❱❱ Την «ομηρία» της στο πορνό από την τρυφερή ηλικία των 12 ετών και τη δύσκολη διαδρομή για να νικήσει τον εθισμό περιγράφει...

... στο νέο βιβλίο της Αμερικανίδα που τα κατάφερε με «την αγάπη του συζύγου της, την ψυχοθεραπεία και τη γιόγκα».

Η 35χρονη σήμερα Ερικα Γκάρζα γράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο «Getting Off: One Woman's Journey Through Sex and Porn Addiction» ότι ο εθισμός της ξεκίνησε ενώ μεγάλωνε στο Λος Αντζελες, όπου ερχόταν αντιμέτωπη με bullying στο σχολείο επειδή αναγκαζόταν να φοράει ειδικό κηδεμόνα στην πλάτη εξαιτίας σκολίωσης. Ολα ξεκίνησαν με soft πορνό που παρακολουθούσε στην τηλεόραση όταν έπεφταν για ύπνο οι γονείς της.

Hardcore υλικό

Σταδιακά, όμως, η περιέργειά της και η έξαψη που της δημιουργούσε το θέαμα την έστρεψαν σε αναζητήσεις πιο hardcore υλικού στο internet. Ως σταθμό στον εθισμό της αναφέρει μάλιστα το sex tape της Πάμελα Αντερσον με τον τότε σύζυγό της Τόμι Λι, που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Η Γκάρζα ήταν 15 όταν συνέβη αυτό. Στα 17 της, οπότε και έκανε για πρώτη φορά σεξ, ανέπτυξε εθισμό και στο σεξ, με αποτέλεσμα να αλλάζει τους σεξουαλικούς παρτενέρ με μεγάλη συχνότητα, αλλά και πάλι να μην καταφέρνει να φτάσει σε οργασμό αν δεν έβλεπε πορνό.

Μη αντέχοντας, ωστόσο, το κενό που της δημιουργούσε αυτή η εκτός ελέγχου κατάσταση, αποφάσισε να πάει στο Μπαλί για να ξεφύγει και εκεί γνώρισε τον άνδρα της, που τη στήριξε βάζοντάς τη στη διαδικασία να φτάσει στη ρίζα του προβλήματός της μέσα από ερωτήσεις.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα