Εσκασε γερή καμπάνα σε Τζολί και Πιτ

ΚΟΣΜΟΣΕσκασε γερή καμπάνα σε Τζολί και ΠιτΣάββατο, Αύγουστος 19, 2017 - 15:00

Το ποσό των 565.000 ευρώ επιδίκασε δικαστήριο του Παρισιού σε Γαλλίδα αρχιτέκτονα, η οποία έκανε αγωγή στον Μπραντ Πιτ και στην Αντζελίνα Τζολί για την αναγνώριση του έργου της στην ανακαίνιση της έπαυλής τους Chateau Miraval.

Η Οντίλ Σουντάν κατηγόρησε το πρώην ζευγάρι ότι δεν είχε καταβάλει τα οφειλόμενα για τις εργασίες που πραγματοποίησε, οδηγώντας την εταιρία της Lumières Studio

ένα βήμα από την πτώχευση. Οπως αναφέρεται στην αγωγή, το 2010 ο Πιτ και η Τζολί τής ζήτησαν να ανακαινίσει την έπαυλη και τέσσερα παρακείμενα κτίρια, έτσι ώστε να εκμεταλλεύονται καλύτερα το φυσικό φως. Δεν υπογράφηκε συμβόλαιο και το πρώην ζεύγος κάποια στιγμή σταμάτησε να την πληρώνει.

Οπως αποκάλυψε την Τετάρτη η «Liberation», η απόφαση του εφετείου του Παρισιού για την αποζημίωση, η οποία περιλαμβάνει και 60.000 ευρώ για προσβολή της επαγγελματικής υπόληψης της Σουντάν, ελήφθη τον Απρίλιο. Η αρχιτέκτων υποστήριξε ότι δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί αμέσως, καθώς πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει φιλικό διακανονισμό. Η Σουντάν έλαβε την αμοιβή της τον ίδιο μήνα, αλλά συνεχίζει να μάχεται για να αναγνωριστεί ως δημιουργός του έργου φωτισμού στο Miraval, καθώς ο Πιτ υποστηρίζει ότι εκείνος είναι ο εμπνευστής των σχεδίων.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα