Εσφαζε υπό την επήρεια (;) ουσιών

ΚΟΣΜΟΣΕσφαζε υπό την επήρεια (;) ουσιώνΔευτέρα, Δεκέμβριος 22, 2014 - 17:09

Ολα τα πιθανά σενάρια εξετάζει η αστυνομία στην Αυστραλία στην προσπάθειά της να διαλευκάνει το αδιανόητο έγκλημα μητέρας που μαχαίρωσε επτά παιδιά της και ένα ανίψι της. Στην 37χρονη Μερσάνε Γουαρία, τη «Μήδεια» του Κερνς, απαγγέλθηκαν χθες κατηγορίες για τον θάνατο των τεσσάρων αγοριών και των τεσσάρων κοριτσιών, ηλικίας από δύο έως και 14 ετών, που είτε στραγγαλίστηκαν είτε μαχαιρώθηκαν στο σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί, που παραδέχονται ότι

δεν έχουν σαφή εικόνα για το πώς εκτυλίχθηκε το οικογενειακό δράμα, παρά την κατάθεση της ίδιας της Γουαρία που νοσηλεύεται, αφού μαχαίρωσε και τον εαυτό της, προσπαθούν να αξιολογήσουν και την παραμικρή πληροφορία. Βάρος δίνουν στον καβγά που είχε το προηγούμενο βράδυ η γυναίκα με μία από τις κόρες της επειδή άργησε να γυρίσει από τη βραδινή έξοδό της, ενώ εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο η μητέρα να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και να βρισκόταν εκτός ελέγχου. Η εφημερίδα «Australian» στο χθεσινό ρεπορτάζ της, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, κάνει λόγο για το ναρκωτικό Ice.


Πάντως, τόσο οι συγγενείς της γυναίκας όσο και οι γείτονες εξακολουθούν να επιμένουν ότι επρόκειτο για μια γυναίκα ήρεμη και χαρούμενη, που φρόντιζε τα παιδιά της. Η Γουαρία φέρεται ότι είχε αποκτήσει τα οκτώ παιδιά με τέσσερις ή πέντε διαφορετικούς άνδρες.

Τα πτώματα

Ο μεγαλύτερος γιος της παιδοκτόνου, 20 ετών, ήταν αυτός που αντίκρισε τα πτώματα μπαίνοντας στο σπίτι και ειδοποίησε τις Αρχές.Χτες διοργανώθηκαν κοντά στο σπίτι όπου έγινε το πολλαπλό φονικό τελετές μνήμης και οι σκηνές ήταν σπαρακτικές. Ενας άνδρας, που πιστεύεται ότι ήταν πατέρας κάποιων από τα παιδιά, δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του και φώναζε «Τα μωρά μου! Τα μωρά μου!», ενώ γυναίκες, που μάλλον ήταν του στενού συγγενικού κύκλου, τραβούσαν τα μαλλιά τους και «ούρλιαζαν κοιτάζοντας προς τον ουρανό», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχετικό ρεπορτάζ της η «Brisbane Times».

Keywords
Τυχαία Θέματα