Ερωτεύτηκε στον γάμο της τον... φωτογράφο

ΚΟΣΜΟΣΕρωτεύτηκε στον γάμο της τον... φωτογράφοΠαρασκευή, Ιούλιος 11, 2014 - 16:21

Τον φωτογράφο του γάμου της αποφάσισε να... παντρευτεί μια Βρετανίδα! Η 28χρονη Τζούλι Μπρίτζες είχε γνωριστεί με τον 44χρονο φωτογράφο Τζέισον Κόουλ το 2009, όταν σχεδίαζε τον γάμο της με τον πρώτο σύζυγό της. Ο Κόουλ είχε συμβουλέψει το ζευγάρι πώς να ποζάρει μπροστά στον φακό, έτσι ώστε να βγει τέλειο στις φωτογραφίες της πιο ευτυχισμένης ημέρας της ζωής του. Αποδείχτηκε όμως ότι έμελλε να υπάρξει και η πιο ευτυχισμένη ημέρα για τη νεαρή Βρετανίδα, η οποία είδε τον πρώτο γάμο της να διαλύεται το 2012.
Οπως

αποκάλυψε η 28χρονη Μπρίτζες, την πρώτη φορά που συνάντησε τον Κόουλ όχι μόνο δεν τον ερωτεύθηκε, αλλά θεώρησε ότι ήταν ομοφυλόφιλος! «Είχα σκεφτεί ότι ήταν ομοφυλόφιλος γιατί όταν πήγαμε να τον συναντήσουμε, υπήρχε πολλή ροζ διακόσμηση στον χώρο του, πολλά χνουδωτά σκυλιά κι επίσης μας είχε συστήσει και τον συγκάτοικό του» εξήγησε η Μπρίτζες, η οποία όμως στην πορεία έμαθε ότι ο συγκάτοικός του δεν ήταν παρά ένας συνεργάτης του. Αν και μεταξύ τους αναπτύχθηκε στενή φιλία, η σχέση τους δεν εξελίχθηκε ποτέ σε κάτι πιο ερωτικό πριν από το 2012, όταν εκείνη αποφάσισε να πάρει διαζύγιο. «Ενα βράδυ τού έστειλα μήνυμα και του ζήτησα να έρθει από το σπίτι μου να δούμε καμιά ταινία» θυμάται η Μπρίτζες που ήταν αυτή που έκανε το πρώτο βήμα για να έρθουν ακόμη πιο κοντά. Εκείνο το βράδυ αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί.
Ο γάμος τους τελέστηκε στις 7 Ιουνίου και το ζευγάρι επέστρεψε προ ημερών από το γαμήλιο ταξίδι του. «Είναι απίστευτο το πώς έρχονται τα πράγματα. Αν δεν είχα παντρευτεί, δεν θα είχα γνωρίσει ποτέ τον Τζέισον!» λέει τώρα η Κόουλ χαμογελώντας.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα