«Ερωτεύτηκα έναν ζιγκολό»

ΚΟΣΜΟΣ«Ερωτεύτηκα έναν ζιγκολό»Παρασκευή, Νοέμβριος 24, 2017 - 21:08

❱❱ Βρετανίδα διευθυντικό στέλεχος βρήκε τη χαρά στην αγκαλιά 30χρονου επαγγελματία,αλλά τώρα ονειρεύεται σχέση μαζί του

Τον τέλειο παρτενέρ υποστηρίζει ότι βρήκε στο πρόσωπο ζιγκολό μια Βρετανίδα, που δηλώνει πολύ απασχολημένη με τη δουλειά της για να βγαίνει ραντεβού.

Η Σιμόν Λιούις πληρώνει τον Ιβο Μπέρτζινς για να κάνουν σεξ εδώ και δυόμισι χρόνια, και οι δυο τους έχουν δεθεί τόσο πολύ που θα μπορούσαν να έχουν συνάψει σχέση. Ο ζιγκολό, όμως, δεν μπορεί να αντισταθεί στο... κάλεσμα των περισσότερων από 40 πελατισσών

του.

Η 35χρονη Λιούις, όπως είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί, ζει στο Ρίτσμοντ του νοτιοδυτικού Λονδίνου, είναι διευθυντικό στέλεχος στο διαφημιστικό τμήμα εταιρίας και, όπως εκμυστηρεύεται στη «Sun», δεν έχει χρόνο να βγαίνει με άντρες και δεν της αρέσουν οι περιπέτειες της μιας βραδιάς. Στράφηκε σε βρετανική ιστοσελίδα ζιγκολό, από την οποία επέλεξε τον 30χρονο Μπέρτζινς από το Γουότφορντ. Της άρεσε κυρίως ότι δεν πρόσφερε μόνο σεξ αλλά και ραντεβού για δείπνο ή ποτό, σαν να ήταν το αγόρι της.

«Τώρα συναντιόμαστε σε μπαρ, όπως οποιοδήποτε άλλο φυσιολογικό ζευγάρι, για να συζητήσουμε απολαμβάνοντας τη μουσική, προτού πάμε στο σπίτι μου ή στο δικό του» περιγράφει η 35χρονη, αποκαλύπτοντας ότι πληρώνει 330-560 ευρώ τη φορά. Με την πάροδο του χρόνου ανέπτυξε αισθήματα για εκείνον και, όπως ομολογεί, πιάνει τον εαυτό της να ζηλεύει όταν γνωρίζει ότι ο 30χρονος θα συναντήσει κάποια από τις πελάτισσές του. Ελπίζει, όμως, ότι στο μέλλον θα εγκαταλείψει τη δουλειά του για να κάνει σχέση μαζί της.

Ο Μπέρτζινς, από την πλευρά του, αν και παραδέχεται ότι η Λιούις θα μπορούσε να γίνει το κορίτσι του, δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει να βλέπει τις πελάτισσές του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα