Επτά τούρτες γενεθλίων για τον... 46χρονο Σάκη Ρουβά!

15:46 8/1/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕπτά τούρτες γενεθλίων για τον... 46χρονο Σάκη Ρουβά!Δευτέρα, Ιανουάριος 8, 2018 - 15:45

❱❱ Ούτε μία ούτε δύο... Επτά τούρτες φτιάχτηκαν για χάρη του Σάκη Ρουβά, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του την περασμένη Παρασκευή!

Ο Ελληνας ποπ σταρ έκλεισε τα 46 του χρόνια (δεν του φαίνεται!) και οι συνεργάτες του οργάνωσαν μία μεγάλη έκπληξη για εκείνον, προκειμένου να γιορτάσει

με τον κόσμο που για ακόμα ένα βράδυ κατέκλυσε το μαγαζί όπου τραγουδά, αλλά και με την Κάτια Ζυγούλη, η οποία καθόταν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια.

Η εντυπωσιακή τούρτα που του έφεραν επί σκηνής ήταν εμπνευσμένη από τον ίδιο. «Φορούσε» λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, έγραφε το όνομά του και μπροστά της υπήρχε ένα ασημί μικρόφωνο φτιαγμένο από ζαχαρόπαστα!

Ο Θέμης Γεωργαντάς, που επίσης ήταν εκεί, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και οι υπόλοιποι συνεργάτες του, μουσικοί και όχι μόνο, του τραγούδησαν «Να ζήσεις, Σάκη, και χρόνια πολλά»!

Εκείνος δεν έκρυψε την έκπληξή του αλλά και τη συγκίνησή του σβήνοντας το κεράκι του, ενώ η αγαπημένη του Κάτια απαθανάτισε τη στιγμή και τη διοχέτευσε στα social media. Οι εκπλήξεις είχαν και συνέχεια, καθώς άλλες έξι τούρτες ήρθαν στη σκηνή από τους ανθρώπους της δισκογραφικής εταιρίας του Σάκη.

Ηταν όλες σε σχήμα αστεριού, με τη μία να γράφει «Είσαι σταρ» και τις υπόλοιπες πέντε να σχηματίζουν το όνομα του καλλιτέχνη (Sakis), αφού κάθε γράμμα αντιστοιχούσε και σε τούρτα!

Το καλύτερο πάντως ο Σάκης το φύλαξε για τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους του. Με αφορμή τα γενέθλιά του μοιράστηκε μαζί τους την πρώτη του φωτογράφιση, όπως χαρακτήρισε ο ίδιος μια εικόνα από τη βάφτισή του που ανέβασε στον λογαριασμό του, ευχαριστώντας τους όλους για την αγάπη που του δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα