«Επιθετικός» με τους παπαράτσι ο... superstar Γιώργος Σαμαράς

SHOWBIZΣαμαράς Vs. Παπαράτσι • Ποιος είπε ότι ο έρωτας... εξημερώνει; «Επιθετικός» με τους παπαράτσι ο... superstar Γιώργος ΣαμαράςΠαρασκευή, Ιούλιος 21, 2017 - 16:26

Ποιος είπε ότι ο έρωτας... εξημερώνει; Στην περίπτωση του Γιώργου Σαμαρά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αν κρίνουμε από την πρόσφατη αντίδρασή του έξω από τα μπουζούκια.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο διεθνής ποδοσφαιριστής έκανε πρόσφατα ως... super star

την επίσημη πρώτη δημόσια εμφάνισή του με την εδώ και κάποιους μήνες αγαπημένη του Κωνσταντίνα Κομμάτα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Αννα Βίσση. Βγαίνοντας, λοιπόν, από το στέκι της παραλιακής, ο Ελληνας επιθετικός λίγο έλειψε να δείξει τις «επιθετικές» του αρετές με τους φωτογράφους που καραδοκούσαν για ένα ενσταντανέ του με τη γοητευτική σύντροφό του. Η ηθοποιός παρέμεινε ατάραχη, όχι όμως και ο διεθνής μας, ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει τις φωτογραφίες και έδειξε τη δυσφορία του σηκώνοντας ψηλά το χέρι του, όταν τα φλας έπεσαν πάνω τους.

Κατά τα άλλα, το ζευγάρι πέρασε όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας με τους ήχους των τραγουδιών της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, παρότι πρόσεχε να μην είναι ιδιαίτερα διαχυτικό, αφού και μέσα στο νυχτερινό κέντρο υπήρχαν φωτογράφοι. Στην παρέα τους ήταν και οι μελλόνυμφοι Μιχάλης Σηφάκης και Ολγα Στεφανίδη. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν το... προξενιό να το έκανε η Ολγα Στεφανίδη, η οποία είναι φίλη με την Κωνσταντίνα. Τη γνώρισε στον Γιώργο, ο οποίος αντιστοίχως είναι φίλος με τον Μιχάλη και τα υπόλοιπα είναι... ιστορία!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα