Επιστρέφουν οι «ωραίες του Βορρά»!

SHOWBIZΕπιστρέφουν οι «ωραίες του Βορρά»!Τετάρτη, Μάιος 20, 2015 - 13:40

Eνας λαμπερός θεσμός αναβιώνει έπειτα από 22 ολόκληρα χρόνια. Πρόκειται για τα «Καλλιστεία Μακεδονίας - Θράκης 2015», τα οποία θα διεξαχθούν την Παρασκευή 22 Μαΐου στο «Grand Hotel Palace» της Θεσσαλονίκης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και τη σφραγίδα του Κυριάκου Κερανόπουλου στην οργάνωση.

Εχοντας στο

ενεργητικό του συνεργασίες με λαμπερά ονόματα της εγχώριας και διεθνούς showbiz, όπως η Βικτόρια Σίλβστεντ, η Ορνέλα Μούτι και ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο μάνατζερ, pr man, παρουσιαστής και οργανωτής εκδηλώσεων που άφησαν εποχή τόσο εντός όσο και εκτός των ελληνικών συνόρων βάζει ακόμη ένα μεγάλο στοίχημα καριέρας. Να γίνει και πάλι ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη των Σταρ Μακεδονία και Μις Θεσσαλονίκη ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα της όμορφης συμπρωτεύουσας. Για την ιστορία, τα πρώτα καλλιστεία του εν λόγω θεσμού πραγματοποιήθηκαν το 1984.

Ηταν μια διοργάνωση της εφημερίδας «Μακεδονία - Θεσσαλονίκη» του αείμνηστου Ιωάννη Βελλίδη, πάντα σε συνεργασία με τον μόνιμο συνεργάτη του και κοσμικογράφο Γιώργο Φωτιάδη.

Τον συντονισμό των διοργανώσεων είχε σε ετήσια βάση ο διαφημιστής Νίκος Νινιός, ενώ ο μόνιμος παρουσιαστής των διαγωνισμών ήταν ο Κυριάκος Κερανόπουλος, ο οποίος επιστρέφει τώρα δυναμικά προκειμένου να δώσει μια σύγχρονη πινελιά στα «Καλλιστεία Μακεδονίας - Θράκης», πάντοτε με τη βοήθεια της πείρας του, καθώς βίωσε τη διοργάνωσή τους από την πρώτη στιγμή.

Και μη νομίζετε ότι η ημερομηνία του φετινού διαγωνισμού επιλέχθηκε τυχαία. Στις 22 Μαΐου 1993 διοργανώθηκαν τα τελευταία καλλιστεία του θεσμού. Μεθαύριο, λοιπόν, που ο θεσμός θα αναβιώσει στο «Grand Hotel Palace» της Θεσσαλονίκης συμπληρώνονται 22 χρόνια από εκείνη τη διοργάνωση.

Τα κορίτσια που θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς επιλέχθηκαν με αυστηρά κριτήρια από τον Κυριάκο Κερανόπουλο και τους συνεργάτες του και, όπως μαθαίνουμε, το έργο των κριτών θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού πρόκειται για καλλονές. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις από τη φαντασμαγορική βραδιά, όπως χορευτικά shows και guest εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών, οι οποίοι θα αναλάβουν το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωσης.

Διεθνείς εκθέσεις μόδας

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Κερανόπουλος έχει ιστορία στον χώρο των καλλιστείων και των events ομορφιάς στην Ελλάδα. Επί σειρά ετών οργάνωνε τις διεθνείς εκθέσεις μόδας «Greek Fashion Week» και «European Fashion Week», τα «Καλλιστεία Αττικής», διαγωνισμούς ομορφιάς στη νοτιοανατολική Ευρώπη και shows κομμωτικής σε Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία, Κύπρο και βέβαια στην Ελλάδα.

Συνεργάστηκε σε shows της εταιρίας Med με τοπ μοντέλα διεθνούς φήμης, όπως η Βικτόρια Σίλβστεντ, η Καπρίς και ο Μάρκους Σέκενμπεργκ, ενώ διοργάνωσε fashion shows στο Λονδίνο, επιδείξεις μόδας στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη και στο θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα. Ηταν πρόεδρος και διοργανωτής του βαλκανικού διαγωνισμού ομορφιάς «Balkan Beauty» και των καλλιστείων «Greek Contest Beauty Models», ενώ δούλεψε με διάσημους καλλιτέχνες της Eurovision, όπως η Ρουσλάνα, η Σιρουσό και ο Μιχάι Τραϊστάριου.

Στις μεγάλες επιτυχίες του Κυριάκου Κερανόπουλου συγκαταλέγονται επίσης η συνεργασία του με τον Μίκαελ Σουμάχερ για τις ανάγκες φιλανθρωπικού αθλητικού event, η παρουσίαση της εκπομπής «Via Travel Fashion» εδώ και 15 χρόνια και οι δημόσιες σχέσεις του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Χορηγός επικοινωνίας στα «Καλλιστεία Μακεδονίας - Θράκης 2015» είναι η «Espresso».

Keywords
Τυχαία Θέματα