Επανεμφάνιση Μικρούτσικου

SHOWBIZΕπανεμφάνιση ΜικρούτσικουΔευτέρα, Οκτώβριος 30, 2017 - 17:44

❱❱ Στη μουσική σκηνή Σφίγγα ύστερα από την περιπέτεια της υγείας του

«Απάνω μου έχω πάντοτε, στη ζώνη μου σφιγμένο, ένα μικρό αφρικάνικο, ατσάλινο μαχαίρι...» έγραψε ο Νίκος Καββαδίας στο ποίημά του «Ενα μαχαίρι», το οποίο μελοποίησε ο Θάνος Μικρούτσικος. Ο σημαντικός συνθέτης μπορεί να μην έχει στη ζώνη του μαχαίρι, ωστόσο τόσο στις χαρές όσο και στα προβλήματά του κρατά πάντοτε τη χαρακτηριστική πίπα του!


Ετσι συνέβη και προχθές το βράδυ, που έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στην αθηναϊκή νύχτα μετά την

περιπέτεια της υγείας του. Οπως έγινε γνωστό στις αρχές Αυγούστου μέσα από ρεπορτάζ της «Espresso», ο σπουδαίος τραγουδοποιός αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα.

Εκτοτε πέρασαν δυόμισι μήνες και ο Μικρούτσικος εμφανίστηκε με χαμόγελο στα χείλη το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα, στο κέντρο της πόλης, κρατώντας την πίπα του στο χέρι. Εκεί απόλαυσε επί σκηνής τη «μούσα» του Ρίτα Αντωνοπούλου, με την οποία συνεργάζεται σχεδόν αδιάκοπα εδώ και αρκετά χρόνια. Ο ίδιος, μάλιστα, διασκέδασε με την ψυχή του, κάνοντας τους φίλους του να χαρούν, αλλά και να συγκινηθούν με τη δύναμή του και το πάθος του για τη μουσική!

Η περιπέτεια του Θάνου Μικρούτσικου ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού, όταν αποφάσισε να υποβληθεί σε μια εξέταση ρουτίνας για να ελέγξει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του. Βλέποντας τα αποτελέσματα, ο γιατρός του προβληματίστηκε και του σύστησε περαιτέρω εξετάσεις. Η είδηση ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει κλόνισε τον δημοφιλή δημιουργό, ο οποίος αποφάσισε να τακτοποιήσει τις όποιες επαγγελματικές εκκρεμότητές του, ώστε να αφοσιωθεί απερίσπαστος στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα