Ενωσαν τη φωνή τους για τον Χριστόφορο

SHOWBIZΕνωσαν τη φωνή τους για τον Χριστόφορο Δευτέρα, Νοέμβριος 6, 2017 - 18:28

❱❱ Ηταν όλοι μαζί με τον μικρό Χριστόφορο! Η φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε μουσική σκηνή του Κεραμεικού είχε μεγάλη επιτυχία...

Είκοσι αγαπημένοι καλλιτέχνες -μεταξύ αυτών οι Γιάννης Κότσιρας, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Πέννυ Μπαλτατζή, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη- ένωσαν τη φωνή τους για καλό σκοπό,

αφού τα έσοδα της βραδιάς δόθηκαν αποκλειστικά για τη θεραπεία του 5χρονου μικρού ήρωα που δίνει μάχη με τον καρκίνο στο Μεξικό.

Οι τραγουδιστές αγκάλιασαν την ερανική καμπάνια του συλλόγου υποστήριξης οικογενειών με άτομα που νοσούν από σοβαρές ασθένειες «Φάρος Ζωής» και με τις φωνές τους έστειλαν μήνυμα ελπίδας στην άλλη μεριά του πλανήτη. Ο μικρούλης Χριστόφορος διαγνώστηκε με γλοίωμα εγκεφαλικού όγκου (Diffuse Intrinsic Pontine Glioma), ο οποίος δεν χειρουργείται λόγω της θέσης του.

Οι συμβατικές θεραπείες στην Ελλάδα ήταν αναποτελεσματικές, γι’ αυτό και η οικογένεια μετέβη με το παιδί στο εξειδικευμένο ογκολογικό κέντρο Institutode Oncologia Intervencionista στο Μόντερεϊ του Μεξικού, το οποίο εφαρμόζει μια πρωτοποριακή θεραπεία για το DIPG, αξίας 350.000 ευρώ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα