Εναστρον: Καρράς-Ρόκκος-Αμαρυλλίς-Ζαχαράτος

SHOWBIZΕναστρον: Καρράς-Ρόκκος-Αμαρυλλίς-ΖαχαράτοςΠέμπτη, Νοέμβριος 27, 2014 - 13:44

Το σχήμα που καθήλωσε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη και μάζεψε όλους τους φίλους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού στο νυχτερινό κέντρο Politeia το περασμένο καλοκαίρι, ετοιμάζεται να δώσει ραντεβού και πάλι ραντεβού σε λίγες μέρες, αυτή την φορά από την Αθήνα. Βασίλης Καρράς και

Στέλιος Ρόκκος επιστρέφουν δριμύτεροι στην πρωτεύουσα και θα μας ερμηνεύουν τις μεγάλες τους επιτυχίες από την πίστα του Έναστρον, σε ένα σχήμα που αναμένεται να επισκιάσει όλα τα υπόλοιπα του φετινού χειμώνα. Καρράς – Ρόκκος βρίσκονται ήδη σε διαδικασία προετοιμασίας και εντατικών προβών, καθώς θέλουν να βγάλουν ένα αποτέλεσμα που θα αγγίζει την τελειότητα και ένα πρόγραμμα που θα ξεχωρίσει στην νυχτερινή Αθήνα.H πρεμιέρα των δύο μεγάλων τραγουδιστών θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου και το Έναστρόν θα είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μαζί με τους Καρρά και Ρόκκο θα είναι, όπως και στην Θεσσαλονίκη, η Αμαρυλλίς που με το μπρίο και την φρεσκάδα της θα ξεχωρίσει για άλλη μια φορά. Η γαλανομάτα τραγουδίστρια με την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία επανήλθε δυναμικά με το τραγούδι «Διαταγές» του Παντελή Παντελίδη και το οποίο θα ερμηνεύσει στο Έναστρον μαζί με όλες τις επιτυχίες της. Όμως, η έξτρα προσθήκη στην τριάδα των καλλιτεχνών, θα είναι ο μετρ της υποκριτικής και διάσημος μίμος Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος θα κάνει το δικό του μοναδικό show πάνω στην πίστα. Θα παρουσιάσει ένα stand up comedy με θεατρικά σποτάκια, τραγούδι και μιμήσεις προσώπων της showbiz. Κοντά στα μεγαθήρια θα είναι και ο πιτσιρικάς Στέλιος Λεγάκης, ο οποίος έχει αφήσει άναυδους τους πάντες με την φωνή του και ήταν ο μεγάλος νικητής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το 2012.

Ο Βασίλης Καρράς έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην εξέλιξη της ελληνικής λαϊκής μουσικής. Με το βαρύ μέταλλο της φωνής του και την αντρίκεια ερμηνεία ξεσηκώνει το κοινό. Η δισκογραφία του είναι πλούσια και με τραγούδια που άφησαν εποχή και τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν γίνει λαϊκά και διαχρονικά άσματα. Αν και έχει ξεπεράσει το 60ο έτος της ηλικίας του, συνεχίζει με το ίδιο πάθος να μας κρατάει σε εγρήγορση και πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το καινούργιο του album με τίτλο «Επιλογή μου» και 13 υπέροχα τραγούδια. Ο Βασίλης Καρράς μεγάλωσε μέσα στις πίστες και τα μπουζούκια, πραγματοποιώντας αρχοντικές εμφανίσεις, οι οποίες ξεκίνησαν το 1969, με την τελευταία να είναι την περσινή σεζόν, μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fever, σε ένα σχήμα, το οποίο πραγματικά ύμνησε το λαϊκό τραγούδι, σύγχρονο και παλιό. Δίχως αμφιβολία, ο Βασίλης Καρράς αποτελεί κεφάλαιο στην μουσική ιστορία του τόπου μας.

Καρρας Ροκκος Ζαχαρατος στο εναστρον θα κρατήσουν το κέφι στα ύψη. Ο Στέλιος Ρόκκος είναι άξιος εκπρόσωπος του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού και ένας από τους πιο αξιόλογους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς του μουσικού πενταγράμμου. Όσο μας αγγίζει η φωνή του, άλλο τόσο μας αγγίζουν και τα τραγούδια του, πολλά από τα οποία τα έχει γράψει ο ίδιος. Ο Στέλιος Ρόκκος έχει μεγάλο ταλέντο στην σύνθεση και στιχουργική, υπογράφοντας κομμάτια δικά του και άλλων καλλιτεχνών, τα οποία έχουν γίνει επιτυχίες. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Όλα τα έχω δοκιμάσει», ενώ πριν λίγο καιρό με τον Βασίλη Καρρά είπαν «Δυο κουβέντες ανδρικές» σε ένα ντουέτο που αγαπήθηκε και σύντομα θα παρουσιάσει και την νέα ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά. Πέρυσι, συνεργάστηκε με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κώστα Μαρτάκη στο Κέντρο Αθηνών σε ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγικά και μελωδικά τραγούδια.

Ενημερωθείτε για τα νυχτερινα σχηματα της Αθήνας απο το kratisinow.gr

Keywords
Αναζητήσεις
karras rokkos amaryllis, amaryllis enastron
Τυχαία Θέματα