«Ενα στα γρήγορα» με χιούμορ

TV GOSSIP«Ενα στα γρήγορα» με χιούμορΤρίτη, Απρίλιος 12, 2016 - 17:25

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος επιστρέφει στη μικρή οθόνη με εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη

Μετά την επίδειξη των χορευτικών ικανοτήτων του στο «Dancing with the stars» αλλά και την επιτυχία που γνώρισε στο διαδίκτυο -συνολικά πάνω από 1.500.000 video views μόνο στο Netwix, ενώ στο YouTube έχει ξεπεράσει τα 2.500.000-, ο Φάνης Λαμπρόπουλος επιστρέφει στη

μικρή οθόνη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Από αυτή την Πέμπτη ξεκινά στον ΑΝΤ1 το «Ενα στα γρήγορα», που θα προβάλλεται αμέσως μετά το «The 2night show». Από την εκπομπή έχουν περάσει αγαπημένα πρόσωπα, όπως η Μαρία Μπεκατώρου, η Δέσποινα Βανδή, η Δούκισσα Νομικού, ο Λευτέρης Πανταζής και άλλα, ανυποψίαστα «θύματα» της γοητείας του Φάνη.

Φυσικά τη συζήτηση μαζί του μονοπωλεί το χιούμορ ακόμη και όταν δεν βρίσκεται μπροστά στον φακό. Ετσι, όταν τον ρωτήσαμε πώς νιώθει που η επιτυχία του ίντερνετ τον οδήγησε στην τηλεόραση, μας είπε με το γνώριμο χιουμοριστικό στιλ του:

Τα πράγματα ήρθαν ανάποδα

«Στη δίκη μου περίπτωση τα πράγματα ήρθαν ακριβώς ανάποδα. Η τηλεόραση είναι αυτή που με οδήγησε στο ίντερνετ. Η αρχή ήταν η τηλεοπτική εκπομπή "Συντέλεια" στον Σκάι. Μέτα ήρθε το ίντερνετ και οι εκπομπές "Ενα στα γρήγορα" και "Ο,τι του Φάνη" στο NETWIX. Αυτό που ήθελα από την αρχή και ονειρευόμουν ήταν να μπορέσω να πάρω σύνταξη από τα 25 μου, πράγμα που τελικά δεν κατάφερα. Ρώτησα στο ΙΚΑ και μου είπαν κάτι αστείες δικαιολογίες, ότι είμαι πολύ μικρός για κάτι τέτοιο και πως δεν έχω τα απαραίτητα ένσημα και κάτι τέτοια ακαταλαβίστικα».

Οσο για το αν η ευκαιρία ήρθε μετά το «Dancing», εκείνος αποκαλύπτει:«Η ευκαιρία δεν έχει έρθει ακόμα γι αυτό που θέλω να κάνω. Από τη στιγμή που δεν κατάφερα να βγω στη σύνταξη, ο επόμενος στόχος μου είναι να ανοίξω μια σχολή καράτε για γάτες. Είναι κάτι που νομίζω ότι λείπει από τη σημερινή κοινωνία». Τέλος, για το δικό του βίντεο με τον Τέρρυ Χρυσό και την Αντζελα Δημητρίου (που δεν αναγνώρισε τον καλλιτέχνη), το οποίο έγινε viral, δηλώνει: «Οταν γίνεσαι η αίτια να ξανασμίξουν δυο φίλοι έπειτα από 20 ολόκληρα χρονιά, μόνο όμορφα μπορείς να νιώσεις. Τι είναι το viral;»

Keywords
Τυχαία Θέματα