Εληξε το «σίριαλ» Λόπεζ - Σμαρτ

SHOWBIZΕληξε το «σίριαλ» Λόπεζ - Σμαρτ Παρασκευή, Αύγουστος 26, 2016 - 19:21

Η 47χρονη σταρ και ο 29χρονος χορευτής αποφάσισαν από κοινού να πάρουν χωριστούς δρόμους και να είναι μόνο φίλοι

Τίτλοι τέλους έπεσαν και στο sequel του love story της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Κάσπερ Σμαρτ. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε το 2011, χώρισε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το 2014 και τα ξαναβρήκε, αποφάσισε οριστικά

να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Πηγές από το περιβάλλον τους αποκάλυψαν στο «People» ότι η 47χρονη σταρ και ο 29χρονος χορευτής πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν και ότι παραμένουν πολύ καλοί φίλοι. «Δεν συνέβη τίποτα δραματικό και έχουν καλές σχέσεις. Το τέλος ήρθε πολύ φυσικά. Θα παραμείνουν φίλοι και θα συνεχίσουν να βλέπονται» ανέφερε στο περιοδικό άτομο του στενού περιβάλλοντός τους.

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, το TMZ ανέφερε σε δικό του ρεπορτάζ ότι η Λόπεζ ήταν αυτή που πήρε τη μεγάλη απόφαση, όταν εκείνος αρνήθηκε να τη συνοδεύσει σε φιλανθρωπικό event στο Χάμπτονς. Αν και του τόνισε πόσο σημαντικό ήταν για εκείνη, ο Σμαρτ αδιαφόρησε και πήγε να παρακολουθήσει αγώνα μποξ στο Λας Βέγκας. Αυτή προφανώς ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για τη Λόπεζ. Αν και στη διάρκεια της φιλανθρωπικής βραδιάς έδειχνε να έχει καλή διάθεση, μέσα της είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη σχέση. Ο Σμαρτ, από την πλευρά του, μη γνωρίζοντας τις προθέσεις της, έλεγε στους φίλους τους ότι θα τη συναντούσε την επόμενη μέρα. Η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν τον Δεκαπενταύγουστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα