Ελεύθερη και με τη βούλα η Τζούλια Αλεξανδράτου

SHOWBIZΓιόρτασε μαζί με τον πρώην άντρα της το διαζύγιό τουςΕλεύθερη και με τη βούλα η Τζούλια ΑλεξανδράτουΠέμπτη, Μάρτιος 16, 2017 - 14:31

Επιστροφή στη Βιένη, λόγω διαζυγίου, για την Τζούλια Αλεξανδράτου. Στις αρχές της εβδομάδας, η εκρηκτική celebrity «πέταξε» για την ειδυλλιακή πρωτεύουσα της Αυστρίας, όπου συναντήθηκε με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο, ώστε να λύσουν επίσημα τον γαμήλιο δεσμό τους.

Οι δύο πρώην σύζυγοι έδωσαν ραντεβού στο αρμόδιο δικαστήριο και, αφού υπέγραψαν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, είναι πλέον και νομικά ελεύθεροι.

Αμέσως μετά, το μοντέλο και ο επιχειρηματίας γιόρτασαν (!) το διαζύγιό τους με ένα ωραίο δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο στη Βιένη. Αλλωστε, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές παρά τον χωρισμό τους. Απόδειξη;

Οι φωτογραφίες από τις συναντήσεις τους επί αυστριακού εδάφους, που διοχέτευσε η Τζούλια στα social media, δείχνοντας με την ευκαιρία και το νέο hair look που έχει υιοθετήσει εδώ και λίγο καιρό.

«Ηρθα στη Βιένη για να υπογράψω τα τελευταία έγγραφα του διαζυγίου μου. Είμαι και πάλι single» δήλωσε η Τζούλια στην «Espresso» και συνέχισε: «Με τον Κρις τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Είμαστε φίλοι και χαρήκαμε που είδαμε ο ένας τον άλλον».

Χωρισμός

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο πρώην άνδρας της έχει προχωρήσει ήδη στην προσωπική ζωή του, κάνοντας σχέση με μια κοπέλα από την Αυστρία. Η Αλεξανδράτου και ο Καρπόζηλος πήραν την απόφαση να χωρίσουν λίγο πριν από το καλοκαίρι του περασμένου έτους. Τότε εκείνη είχε εμφανιστεί μόνη στη Μύκονο, ενώ ο Κρίστιαν βρέθηκε στο ίδιο νησί πολύ αργότερα. Εμειναν, ωστόσο, σε διαφορετικά ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν οι πρώτες φήμες ότι δεν είναι πια μαζί. Την είδηση του διαζυγίου τους επιβεβαίωσε τελικά η Τζούλια μιλώντας στην «Espresso» το περασμένο φθινόπωρο, οπότε αποκάλυψε ότι η ίδια είχε μετακομίσει και πάλι στην Ελλάδα, μόνιμα, και ότι ζει μόνη της στην περιοχή του Ψυχικού.

Το μοντέλο, που ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι, είχε προγραμματίσει την επιστροφή του στην Αθήνα για χθες το βράδυ. Αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα live εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, στο πλευρό ενός γνωστού ερωτικού τραγουδιστή. Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς...

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα