Εκτός φυλακής το gay κτήνος!

COVER STORYΠως το αγόρι αποκάλυψε στη γιαγιά του το μαρτύριο που έζησεΕκτός φυλακής το gay κτήνος!Πέμπτη, Ιούλιος 14, 2016 - 15:27

Στο σπίτι του στο Αργος, εκεί όπου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μαζί με τον εραστή του βίαζε τον 12χρονο γιο του, επέστρεψε ο πατέρας-κτήνος μετά τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή. Ο 37χρονος σύντροφος του gay πατέρα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις Φυλακές Τρίπολης, ωστόσο ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος με όρους, βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου (για κατηγορουμένους με αναπηρία)!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Το γεγονός ότι ο απάνθρωπος γονιός είναι εκτός φυλακής έχει προκαλέσει οργή στο πανελλήνιο! Σύμφωνα με πληροφορίες, αποδείχθηκε ότι ο κατηγορούμενος έχει ποσοστό αναπηρίας και φέρεται ότι προσκόμισε έγγραφα στον ανακριτή που πιστοποιούν ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή με ψυχοφάρμακα.

Απίστευτη υπόθεση

Ο σχετικός νόμος προβλέπει υφ' όρων αποφυλάκιση για όσους έχουν αναπηρία πάνω από 67% και άρα μη προσωρινή κράτησή τους.

Ετσι, ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον κατηγορούμενο αυστηρούς περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα απαγορεύεται να έχει οποιαδήποτε επαφή με το παιδί του, το οποίο πάσχει από νοητική υστέρηση, του επιβάλλεται να μην πλησιάζει παιδικές χαρές και σχολεία, θα πρέπει να παρουσιάζεται τρεις φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα. Αντίθετα, ο «άλλος», ο 37χρονος σύντροφός του, προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Το σοκ από την απίστευτη υπόθεση βιασμού του ανήλικου αγοριού από τον ίδιο του τον πατέρα και τον εραστή του δεν έχει τέλος. Οπως αποκαλύπτεται, το μαρτύριο του 12χρονου αγοριού φέρεται ότι είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο όταν πια ο δήθεν στοργικός πατέρας πέτυχε να το βλέπει περισσότερο.

Εως τότε, η πρώην πεθερά του και η μητέρα του παιδιού που μένουν σε περιοχή των νοτίων προαστίων Αττικής φέρεται ότι αρνούνταν να του το δώσουν επειδή αποκαλύφθηκε η διπλή ζωή του και δεν ήθελαν το αγόρι να έχει πολλές σχέσεις μαζί του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, για να καταφέρει να συναντά πιο συχνά τον γιο του, ο 45χρονος είχε καταγγείλει πριν από μερικούς μήνες τις δύο γυναίκες για αρπαγή του!

Επειτα από την καταγγελία για την αρπαγή, πάντως, φιλοξενούσε πιο συχνά τον γιο του στο Αργος.

Λόγω της μειωμένης αντίληψής του, το αγοράκι ενδεχομένως να άργησε να αντιληφθεί τις πράξεις στο οποίο το υπέβαλαν ο gay πατέρας του και ο σύντροφός του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την ανατριχιαστική υπόθεση, αρχικά οι δυο τους θώπευαν το παιδί, στη συνέχεια όμως προχώρησαν στον βιασμό του.

Οταν ο 12χρονος επέστρεψε στην Αθήνα, άρχισε να παραπονιέται στη γιαγιά του και τη μητέρα του για πόνους στην πλάτη και σε επίμαχα σημεία του σώματός του. Κουβέντα με την κουβέντα, η γιαγιά φαίνεται ότι ήταν εκείνη που έπεισε το παιδί να της ανοιχτεί και να μιλήσει για όσα συνέβαιναν στο «κολαστήριο» στο Αργος, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί σε όλο το εύρος της η απίστευτη φρίκη που είχε βιώσει.

Παρακάτω η συνέχεια:

«Πούλαγαν» ευαισθησία μέσω των προφίλ τους στο facebook!

«Χίλια πρόσωπα» είχαν στο facebook ο 45χρονος gay πατέρας και ο 37χρονος εραστής του (φωτό), οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό του 12χρονου αγοριού στο Αργος. Οι δυο τους εμφανίζονταν στους διαδικτυακούς φίλους τους πότε ως... ευαίσθητοι με αναρτήσεις για τα αδέσποτα ζώα ή τα ορφανά παιδιά και πότε ως ώριμοι άντρες που ενδιαφέρονται «για άντρες και γυναίκες», όπως έχει γράψει ο 37χρονος.

Πάντως, στα πολλά προφίλ που διατηρούσε ο πατέρας παρουσιάζεται είτε ως απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού είτε ως πρώην μάγειρας στη Γερμανία, ενώ σχεδόν όλοι οι διαδικτυακοί φίλοι του φαίνεται πως είναι ομοφυλόφιλοι ή bisexual και εμφανίζονται γυμνοί ή ημίγυμνοι!

Αρρωστημένα μυστικά

Σύμφωνα με πληροφορίες από πολίτες στο Αργος, όπου συγκατοικούσαν το ανθρωπόμορφο τέρας και ο σύντροφός του, οι δυο τους φρόντιζαν να κρατούν καλά κρυμμένα τα αρρωστημένα μυστικά τους και να παρουσιάζονται ως ευυπόληπτοι πολίτες.

Το ομοφυλόφιλο ζευγάρι, που φέρεται ότι είχε νοικιάσει πριν από δύο μήνες ένα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο διώροφης κατοικίας, κρατούσε χαμηλό προφίλ, χωρίς πολλές συναναστροφές με τους γείτονες.

Ομως, όπως αποκαλύπτεται μέσα από τα προσωπικά προφίλ τους στο facebook, χρησιμοποιούσαν και οι δύο το διαδίκτυο για να γνωρίσουν ανθρώπους.

Στις πληροφορίες της σελίδας του ο 45χρονος είχε φροντίσει να ενημερώσει τους «ενδιαφερομένους» ότι βρίσκεται σε σχέση. Αν και τελείως ανορθόγραφος, έχει γράψει: «Το σ' αγαπώ γιατί εγώ δεν το λέω εύκολα. Μου αρέσει να το ακούω από τον σύντροφό μου γιατί με ανεβάζει και τον αγαπώ πιο πολύ».

Οπως φαίνεται από το προφίλ του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο 37χρονος σύντροφος του πατέρα εμφανιζόταν ως πρώην δικαστικός επιμελητής και είχε πάθος με τους celebrities, καθώς κοινοποιούσε συχνά δικά τους ποστ. Ανάλογο πάθος φέρεται ότι είχε και με τα ζώα, καθώς δήλωνε ότι είναι φιλόζωος.

Μεταξύ άλλων, την ίδια χρονική στιγμή που ο ίδιος και ο σύντροφός του κατηγορούνται ότι ξεσπούσαν τις ορέξεις τους πάνω στον ανήλικο, ο 37χρονος είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του μια δημοσίευση της οργάνωσης Κιβωτός του Κόσμου που βοηθά παιδιά!

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Το πόρισμα του ιατροδικαστή και η έκρηξη του ανακριτή

Τις μαρτυρικές στιγμές που πέρασε στο σπίτι του πατέρα του στο Αργος επιβεβαιώνει στο ανατριχιαστικό πόρισμά του ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο gay πατέρας που προκάλεσε οργή και αποστροφή με τον βιασμό του 12χρονου γιου του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έκανε έξαλλο τον ανακριτή.

Απάνθρωπος γονιός

Στην πολύωρη απολογία του ο 45χρονος υποστήριξε ότι δεν ευσταθούν όσα τοy καταμαρτυρούν και ότι ασέλγησε «μόνο μία φορά» εις βάρος του αγοριού μαζί με τον εραστή του!

Οι ισχυρισμοί του φέρεται ότι προκάλεσαν την έκρηξη του ανακριτή, ο οποίος άρχισε να κουνά μπροστά στα μάτια του απάνθρωπου γονιού το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο περιγράφει, κατά τις ίδιες πηγές, με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση τις επιπτώσεις στο κορμάκι του 12χρονου από τους απανωτούς βιασμούς, αλλά και τους πόνους από τους οποίους υπέφερε το άτυχο αγοράκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα