Εκρυβαν και Πόρσε πίσω από... κιλίμια

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕκρυβαν και Πόρσε πίσω από... κιλίμιαΠέμπτη, Μάιος 15, 2014 - 15:18

Δίπλα σε... κιλίμια, χαλιά και τσαντίρια ανακάλυψαν μια πανάκριβη... Porsche Carrera -που αποδείχθηκε κλεμμένη- οι άνδρες της Αστυνομίας, που μπήκαν στον καταυλισμό των Ρομά στο Ζεφύρι, στο πλαίσιο επιχείρησης για την καταστολή της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ έκαναν

«ντου» στον καταυλισμό πολύ νωρίς το πρωί, αιφνιδιάζοντας τους κατοίκους εκείνους που είχαν κάτι να κρύψουν από τον νόμο. Μπήκαν σε σπίτια υπόπτων και ανακάλυψαν ακόμα και κρύπτες για χρυσαφικά και ναρκωτικά σε εξωτερικούς τοίχους σπιτιών, τους οποίους έσπασαν με σφυρί.

Παράλληλα, αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν μια Porsche,η οποία ήταν σταθμευμένη έξω από μονοκατοικία, με κρεμασμένα χαλιά και κιλίμια στα κάγκελα! Το πολυτελές αυτοκίνητο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, όμως από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι είχε κλαπεί τον Ιούνιο του 2009 από την περιοχή του Πειραιά και ανήκει σε επιχειρηματία, ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του όταν άκουσε τους αστυνομικούς στο τηλέφωνο να του λένε πως βρήκαν το αυτοκίνητό του έπειτα από τόσα χρόνια!

Συνελήφθη ένας 16χρονος Ρομά, ο οποίος προχθές είχε επιτεθεί μαζί με άλλα άτομα στα πληρώματα δύο περιπολικών που προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο στην περιοχή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν -ευτυχώς ελαφρά - δύο αστυνομικοί. Μάλιστα, η ομάδα των Ρομά δεν δίστασε να πυροβολήσει με καραμπίνες εναντίον των αστυνομικών, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσουν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βρήκαν και κατάσχεσαν μια κυνηγετική καραμπίνα, ένα στέλεχος κυνηγετικής καραμπίνας, δύο σφαίρες, έναν φακό laser και πολλά κοσμήματα, που προέρχονται από κλοπές.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα