«Είναι το πακέτο της δεκαετίας»

TV GOSSIP«Είναι το πακέτο της δεκαετίας»Πέμπτη, Απρίλιος 27, 2017 - 17:57

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει για τη δεύτερη ιστορία που θα φιλοξενηθεί στην αποψινή εκπομπή του Alpha, στις 21.50, ότι είναι «το πιο δυνατό “πακέτο” της δεκαετίας»

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η παρουσιάστρια του επιτυχημένου «Πάμε πακέτο» μιλάει στην «Espresso» λίγο πριν από την προβολή του επεισοδίου που συγκλόνισε τόσο την ίδια όσο και την ομάδα της. «Είναι η ιστορία της δεκαετίας, γιατί δεν μας έχει ξανασυμβεί να εντοπίσουμε παιδί

που είπαν στη μητέρα του μετά τη γέννα του ότι πέθανε και εκείνη έπειτα από χρόνια να το συναντά στο πλατό» εξηγεί.

Φανερά συγκινημένη, η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια συνεχίζει την αφήγησή της για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε. «Γοερός θρήνος και ελληνική τραγωδία. Αυτή η μάνα δεν πίστεψε στιγμή ότι το παιδί της πέθανε, δεν σταμάτησε ποτέ να το αναζητά και τελικά δικαιώθηκε απόλυτα» μας λέει. Εχοντας ανοίξει εκατοντάδες πακέτα στην πολύχρονη παρουσία της εκπομπής της στην ελληνική τηλεόραση, η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραδέχεται: «Είναι ίσως η δεύτερη πιο δυνατή στιγμή της καριέρας μου!».

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το δεύτερο αποψινό πακέτο αφορά μια μάνα που εδώ και 28 χρόνια αναζητά το παιδί της! Το 1988 η αποστολέας έφερε στον κόσμο ένα εφταμηνίτικο αγοράκι και, χωρίς περισσότερες εξηγήσεις, της ανακοινώθηκε ότι το παιδί της δεν βρισκόταν στη ζωή, κάτι που η ίδια δεν πίστεψε. Από τότε άρχισε ο γολγοθάς της νεαρής μητέρας να εντοπίσει τα ίχνη το πρωτότοκου γιου της. Η ίδια δεν σταμάτησε στιγμή να φαντάζεται την ημέρα που θα τον έσφιγγε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της.

Υψηλά νούμερα

Η εκπομπή «Πάμε πακέτο» συνεχίζει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ακόμη και απέναντι στο τηλεοπτικό φαινόμενο «Survivor», το οποίο έχει κατατροπώσει κάθε αντίπαλο στη σχεδόν τετράωρη διάρκειά του! Οι φανατικοί της εκπομπής της Βίκυς Χατζηβασιλείου παραμένουν συντονισμένοι στον Alpha κάθε Πέμπτη στις 21.50.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα