«Είμαι παντρεμένη γυναίκα»

SHOWBIZΤο ξέσπασμα της Τζούλιας: «Εχει αλλάξει το κοινωνικό μου status»«Είμαι παντρεμένη γυναίκα»Παρασκευή, Ιούνιος 24, 2016 - 14:50

«Δεν είμαι πλέον η Τζούλια που αποτελούσα στόχο του καθενός πριν από τον γάμο μου. Τώρα έχει αλλάξει το κοινωνικό μου status. Είμαι παντρεμένη». Η Ιουλία Καρπόζηλου, όπως συστήνεται τα τελευταία χρόνια στη σελίδα της στο facebook, θέλησε

να βάλει μερικά πράγματα στη θέση τους από την κοσμοπολίτικη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τις πολυτελείς διακοπές της εδώ και μερικές ημέρες.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ούσα έξω φρενών με διαδικτυακή ανάρτηση, η οποία την ενέταξε σ’ ένα «τρίγωνο αμαρτίας» στο νησί των ανέμων με τη Μαρία Αλεξάνδρου και την Πετρούλα Κωστίδου, η Τζούλια έκανε δηλώσεις στο site backstage24.gr, ανακοινώνοντας πως θα κινηθεί νομικά, διεκδικώντας μέσω του δικηγόρου της Αθανάσιου Θεοδώρου αποζημίωση ύψους 500.000 ευρώ για την ίδια και τον σύζυγό της Κρίστιαν Καρπόζηλο.

«Ξεχνάνε κάποιοι ότι είμαι πλέον παντρεμένη. Και οτιδήποτε ψευδές και δυσφημιστικό γράφουν για μένα έχει αντίκτυπο στην οικογένειά μου και διαταράσσει την οικογενειακή μου γαλήνη. Το να συναντηθώ τυχαία με δυο, τρεις, πέντε ή εκατόν πέντε κυρίες, ή κορίτσια που γνωρίζουμε η μια την άλλη από τα μέσα ενημέρωσης δεν συνεπάγεται ότι αποτελούμε και “το τρίγωνο της αμαρτίας” ούτε του διαβόλου» σημείωσε εξοργισμένη.

Η... άλλη Τζούλια φαίνεται, μάλιστα, προβληματισμένη και για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. «Στο υπέροχο ξενοδοχείο όπου διέμεινα συναντήθηκα με τη μισή Μύκονο. Επειδή συζητώ, όμως, την πρόταση συνεργασίας για τηλεοπτική εκπομπή σε μεγάλο κανάλι, δεν ήθελα δημοσιεύματα για βόλτες, κοσμικότητες κ.λπ. Ο κόσμος πεινάει κι εμείς θα κάνουμε λούσα; Δεν είμαι πλέον 20 ετών για να τα παίρνω όλα επιπόλαια. Εδώ υπάρχουν σοβαρά θέματα για την Ελλάδα μας, τους φίλους μας κι εμείς θα κάνουμε επίδειξη διακοπών και πλούτου; Το θεωρώ απαράδεκτο» σχολίασε με ταπεινότητα η Τζούλια, προσθέτοντας: «Δεν κρύφτηκα από κανέναν. Ανέβαζα κάθε μέρα φωτογραφίες μου, για να βλέπουν οι φίλες και οι ακόλουθοί μου στο facebook αλλά και οι παρέες μας στη Βιένη -που λατρεύουν την Ελλάδα, και θα είμαστε όλοι μαζί, με τον σύζυγό μου Κρις που λατρεύω παράφορα κι εκείνος εμένα, τον Αύγουστο- πόσο όμορφα είμαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα