«Έγδυσαν» Νικολαΐδη-Βανδή σε χρόνο dt

SHOWBIZΤο λάθος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, που βρήκε το σπίτι του λεηλατημένο«Έγδυσαν» Νικολαΐδη-Βανδή σε χρόνο dtΔευτέρα, Νοέμβριος 13, 2017 - 13:07

❱❱ «Ποντικοί» έστησαν καρτέρι και έφυγαν με λεία 200.000 ευρώ από το πολυτελέστατο σπίτι

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Στόχος της σπείρας διαρρηκτών που χτυπούν σπίτια διασήμων έγινε η μονοκατοικία του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή στην περιοχή της Βούλας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έπαθε σοκ όταν, επιστρέφοντας το απόγευμα του Σαββάτου μαζί με τον γιο του, αντίκρισε

το σπίτι τους λεηλατημένο!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ έφυγε για περίπου δέκα λεπτά από την πολυτελή μεζονέτα προκειμένου να παραλάβει τον γιο του από φιλικό σπίτι. Στο μικρό διάστημα της απουσίας του οι άγνωστοι εισβολείς, οι οποίοι προφανώς παρακολουθούσαν τις κινήσεις του, άδραξαν την ευκαιρία και εισέβαλαν στο εσωτερικό. Αφού έκαναν όλα τα δωμάτια άνω κάτω, άρπαξαν μετρητά και ό,τι τους φάνηκε ότι είχε μεγάλη αξία.

Απουσίαζαν

Την ώρα της διάρρηξης η Δέσποινα Βανδή έλειπε από το σπίτι, καθώς βρισκόταν στο θέατρο για την παράσταση «Mamma mia!», ενώ έλειπε, ευτυχώς, και η κόρη του ζευγαριού, η Μελίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο Ντέμης Νικολαΐδης έφυγε γύρω στις 7 το βράδυ του Σαββάτου για να πάρει τον γιο του. Επειδή η απουσία του θα ήταν πολύ μικρή, δεν ενεργοποίησε φεύγοντας τον συναγερμό και το σύστημα ασφαλείας της μονοκατοικίας.

Οι «ποντικοί» διαπίστωσαν ότι τα συστήματα ασφαλείας ήταν εκτός λειτουργίας και κατάλαβαν πως δεν θα συναντήσουν δυσκολίες στην προσπάθειά τους να τρυπώσουν στη μονοκατοικία. Σκαρφάλωσαν στον περίβολο από ένα σημείο στο οποίο δεν μπορούσαν να έχουν οπτική επαφή οι περαστικοί και οι γείτονες, και άρχισαν να ψάχνουν περιμετρικά, αναζητώντας ένα τρωτό σημείο που θα τους επέτρεπε να βρεθούν στο εσωτερικό. Δεν άργησαν να εντοπίσουν ανασφάλιστο ένα από τα παράθυρα της διώροφης μεζονέτας και κατάφεραν με απλές και γρήγορες κινήσεις να το παραβιάσουν. Ετσι, εισέβαλαν ανενόχλητοι στο σπίτι του γνωστού ζευγαριού.

Τσιλιαδόρος

Οι κακοποιοί ερεύνησαν με την άνεσή τους ολόκληρο το οίκημα, καθώς φαίνεται πως είχαν βάλει έξω από αυτό τσιλιαδόρους, με τους οποίους είχαν συχνή επικοινωνία για το ενδεχόμενο επιστροφής του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή με τον γιο του. Αφού άρπαξαν λίγα μετρητά, κοσμήματα και ένα αντρικό ρολόι μεγάλης αξίας, έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο σπίτι μαζί με τον γιο του δέκα λεπτά αργότερα και έμεινε άναυδος, όταν βρήκε τη μεζονέτα αναστατωμένη. Γρήγορα διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά τα κοσμήματα, τα χρήματα και το ακριβό ρολόι, που η αξία τους υπολογίζεται στα 200.000 ευρώ.

Ηδη βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής προκειμένου να εξαρθρωθεί η σπείρα των διαρρηκτών, που εκτιμάται ότι είναι «επαγγελματίες» του είδους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την ίδια σπείρα η οποία το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει αρκετές εισβολές σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες στα νότια προάστια, όπου διαμένουν γνωστοί ποδοσφαιριστές.

«Χτύπησαν» και διαμερισματα παικτών του Ολυμπιακού

Ιδιαίτερη αδυναμία στα σπίτια ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει η σπείρα των διαρρηκτών που δρα το τελευταίο διάστημα στα νότια προάστια της Αττικής!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, έβαλαν στο στόχαστρο τα διαμερίσματα πολυτελούς συγκροτήματος στη Γλυφάδα, όπου διαμένουν οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» Οτζίτζα Οφόε (φωτό πάνω) και Ομάρ Ελ Αμπντελαουί (φωτό κάτω).

Οι κακοποιοί, που φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τα θύματά τους, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κρούσης και εισέβαλαν ταυτόχρονα στα διαμερίσματα των δύο ποδοσφαιριστών την ώρα που εκείνοι έλειπαν.

Και στις δύο περιπτώσεις απενεργοποίησαν με επαγγελματικό τρόπο τον συναγερμό, διέρρηξαν με πανομοιότυπο τρόπο μπαλκονόπορτες και βρέθηκαν στο εσωτερικό των διαμερισμάτων, απ' όπου άρπαξαν μετρητά, κοσμήματα, ακόμα και ρούχα από την γκαρνταρόμπα των ποδοσφαιριστών.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα