Εφυγαν με θησαυρό από τη βίλα του Ντέμη και της Βανδή

SHOWBIZΕφυγαν με θησαυρό από τη βίλα του Ντέμη και της ΒανδήΤετάρτη, Νοέμβριος 15, 2017 - 16:15

❱❱ Ακόμη δεν έχουν συνέλθει από την εισβολή διαρρηκτών στο σπίτι τους στην περιοχή της Βούλας η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Το διάσημο ζευγάρι έχασε από τη μια στιγμή στην άλλη το αίσθημα ασφάλειας που ένιωθε, κυρίως όμως ανησυχεί για τα παιδιά του, που έχουν φοβηθεί μετά τη διάρρηξη, και πλέον σκέφτεται σοβαρά ακόμα και να αλλάξει σπίτι για να διαφυλάξει την ψυχολογία τους.

Διαμάντια, Rolex

και χρυσές λίρες

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ποντικοί» που τρύπωσαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου στη μεζονέτα του ζευγαριού έφυγαν έχοντας στις «τσέπες» τους έναν μικρό θησαυρό.

Συγκεκριμένα, φέρεται ότι οι κακοποιοί άρπαξαν από το σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή ένα γυναικείο ρολόι μάρκας Rolex, δύο πλατινένια βραχιόλια με διαμάντια, ένα επίσης πλατινένιο αλλά και ένα χρυσό δαχτυλίδι με διαμάντι, έξι ζευγάρια πλατινένια και χρυσά σκουλαρίκια, δύο χρυσά μενταγιόν, 10 χρυσές αλυσίδες, ένα πλατινένιο κολιέ, καθώς και μικρό αριθμό χρυσών λιρών Αγγλίας. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι φτάνει στα 200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν πως η διάρρηξη είναι δουλειά της ίδιας σπείρας που έχει βάλει στο στόχαστρό της ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα