Ευτυχισμένη μανούλα η Τζάκσον

ΚΟΣΜΟΣΕυτυχισμένη μανούλα η ΤζάκσονΤρίτη, Απρίλιος 18, 2017 - 19:54

Με μια τρυφερή φωτογραφία με τη λεζάντα «το μωρό μου κι εγώ μετά τον μεσημεριανό υπνάκο» σύστησε στους διαδικτυακούς φίλους της η Τζάνετ Τζάκσον τον νεογέννητο κούκλο γιο της Εϊσά.

Η επίσημη πρώτη φωτογραφία του μωρού της να χασμουριέται ενώ η 50χρονη πανευτυχής και λαμπερή Τζάκσον τον φιλά στο κεφάλι με στοργή, συνοδεύτηκε από αναρτήσεις «αγάπης» του εν διαστάσει συζύγου και πατέρα του γιου της Γουίσαμ Αλ Μάνα.

Ο 42χρονος

δισεκατομμυριούχος από το Κατάρ έγραψε στην ιστοσελίδα του λόγια αγάπης απευθυνόμενος στην τραγουδίστρια πρώην σύζυγό του, χαρακτηρίζοντάς την τον πιο όμορφο άνθρωπο του κόσμου.

«Σε ευχαριστώ για τη θεϊκή σου αγάπη, την αιώνια υποστήριξή σου και που είσαι η καλύτερή μου φίλη. Σε αγαπώ τόσο πολύ, με το θέλημα του Αλλάχ θα είμαστε μαζί για πάντα» έγραψε. Στη συνέχεια μοιράστηκε ένα κρυφό απόσπασμα από το Κοράνι με υπαινιγμούς για τον πρόσφατο χωρισμό τους, που μιλά για τις δοκιμασίες που κάποιος υφίσταται και για όσα αποκαλύπτονται σε όποιον έχει υπομονή στις αντιξοότητες και πίστη στον Αλλάχ. Το Σάββατο ο μεγιστάνας εθεάθη στο πάρκο Μπελγκράβια μόνος με τον γιο του, να τον ταΐζει και να απολαμβάνει στιγμές μαζί του στη λιακάδα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και τον Ιανουάριο υποδέχθηκε τον γιο του Εϊσά. Ωστόσο, οι πολιτισμικές διαφορές τούς οδήγησαν στο διαζύγιο τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού, αφού, όπως αποκαλύπτει το «Us Weekly», ο μεγιστάνας ήθελε μια γυναίκα περισσότερο αφοσιωμένη στις μουσουλμανικές παραδόσεις.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα