«Εδώ τα λεφτά μου»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Εδώ τα λεφτά μου»Δευτέρα, Ιούνιος 29, 2015 - 19:29

Ο Στιλ πιστεύει στην Ελλάδα και βγάζει έξω από τη χώρα μας τα χρήματά του

Η δήλωσή του ότι δεν αποσύρει τα χρήματά του στο εξωτερικό θεωρήθηκε -και έτσι είναι- ως «δήλωση συμπαράστασης» στη δοκιμαζόμενη Ελλάδα, και γι' αυτό ο Λουκ Στιλ γνωρίζει την αποθέωση από την πλειοψηφία του κόσμου στα social media!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ

Εδώ και αρκετές ώρες, από τη στιγμή που ο Aγγλος

σχολίασε μέσω twitter -και με τον τρόπο του- τις δραματικές εξελίξεις στη χώρα μας, δέχεται ατελείωτα θετικά σχόλια και μια «επίθεση αγάπης» που, μάλλον, δεν μπορούσε να την περιμένει. Τι σχολίασε όμως ο Στιλ αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού; «Είμαι πίσω στην Ελλάδα, και ακούγεται σαν να χρειάζονται να τους βοηθήσω λίγο με τα προβλήματά τους. Δεν βγάζω έξω τα λεφτά μου, γιατί έχω πίστη». Αυτά είπε ο Αγγλος τερματοφύλακας, που στηρίζει έμπρακτα τη χώρα όπου εργάζεται και την τιμά σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται...

Ερχεται ο Θελάντερ

Στα μεταγραφικά, κι ενώ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του «τριφυλλιού» με τον Σέρχιο Σάντσες, τον 29χρονο Ισπανό ο οποίος αναμένεται στη χώρα μας μέχρι την Τετάρτη, σήμερα φτάνει στην Αθήνα ο Ράσμους Θελάντερ. Πρόκειται για έναν 23χρονο Δανό διεθνή κεντρικό αμυντικό που αγωνιζόταν στην Ααλμποργκ και προτιμήθηκε, τελικά, αντί του Σουηδού Φίλιπ Ελάντερ. Ομως, δεν είναι μόνο αυτό το θέμα σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό, αλλά και ότι η Λεωφόρος αρχίζει να κυριαρχεί σε... ομορφιά, καθώς γεμίζει, εκτός από ποδοσφαιριστές, και από εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες. Βλέπετε, η Σόφι Μοραντέγιο (έτσι λέγεται ο δεσμός του Θελάντερ) είναι μοντέλο, και πέρυσι είχε μετάσχει στο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss World Denmark».

Η 24χρονη καλλονή (Σόφι Μοραντέγιο Στρομ Αντερσεν είναι το πλήρες της όνομα και έχει μεγαλώσει στην πόλη του Ααλμποργκ) έρχεται να... ενισχύσει τα καλλιστεία ομορφιάς της Λεωφόρου, όπου ήδη βρίσκονται οι λαμπερές κυρίες Μπεργκ και Πέτριτς, ενώ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η Ελίζαμπεθ Ρέγιες, η εντυπωσιακή σύζυγος του Σέρχιο Σάντσες. Σε αυτές με... άνεση προστίθεται και η γυναίκα του Εσιέν, του Γκανέζου άσου που χθες φόρεσε την «πράσινη» φανέλα περνώντας τα εργομετρικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα