Εχει πάντα δίπλα του γυναίκες μοντέλα

14:36 1/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΌσα παίρνει ο άνεμοςΕχει πάντα δίπλα του γυναίκες μοντέλαΔευτέρα, Αύγουστος 1, 2016 - 14:36

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ξεναγήθηκε από εντυπωσιακή δίμετρη ξανθιά στην έκθεση για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ξενάγηση στην έκθεση για τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Περιστύλιο της Βουλής έκαναν στον υπουργό Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Παναγιώτη Κουρουμπλή. Λογικό, αφού μια φορά ΠΑΣΟΚ, για πάντα ΠΑΣΟΚ! Η είδηση όμως δεν είναι αυτή, αλλά το γεγονός ότι η... ξεναγός ήταν μια πολύ όμορφη δίμετρη κοπέλα. Πατούσε κι έτριζαν τα πλακάκια.

Ο εν λόγω υπουργός (αναρωτιέμαι τώρα εγώ) πώς τα καταφέρνει (ίσως τον ρωτήσουμε κάποια στιγμή) και έχει πάντοτε πλάι του γυναίκες-μοντέλα, μόνο εκείνος ξέρει! Δεν υπάρχει φορά που να τον έχει πετύχει η στήλη και να μη βρίσκεται δίπλα του μια ωραία γυναίκα. Συγχαρητήρια, υπουργέ μου, για το γούστο σας.


Με πουκάμισο Γιάννη


Εντάξει, Γιάννη μου, το ξέρουμε ότι ο πρόεδρος Λεβέντης σού έχει αδυναμία και όπου βρεθεί και όπου σταθεί υποστηρίζει ότι το κόμμα «παίζει παντού χάρη στον Γιάννη Καλλιάνο», αλλά τόσο πολύ; Φωτογραφημένος με Βασίλη Λεβέντη εις διπλούν; Πάντως παρατηρώ ότι το πουκάμισο που φοράς θυμίζει αυτά που φορούσε ο Γιάνης με ένα ν! Τυχαίο; Ή το πρώτο βήμα για την επιτυχία; Οπως και να έχει, «κόμμα χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει»!


* Οι Diem 25 του Γιάνη Βαρουφάκη, δηλαδή οι «ποιος ξέρει τι είναι και τι πρεσβεύουν», θα μαζευτούν από τις 11 έως τις 15 Αυγούστου στην Αίγινα με σκοπό τη διαβούλευση πλάι στη βίλα του Γιάνη και πάνω στο κύμα! Μεγαλεία για τους Αιγινίτες, των οποίων τα ξενοδοχεία έκλεισαν από τους κομματικούς του Βαρουφάκη. Ανάρπαστα έγιναν τα δωμάτια στο χωριουδάκι της Πέρδικας και, από ό,τι φαίνεται, θα αναστενάξουν και οι καραβίδες στις ταβέρνες! Τι είχες, Γιάνη, δηλαδή, τι είχα πάντα. Θεωρίες κι άγιος ο θεός!


(!)


Αφιέρωση του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Μιχάλη Παπαδόπουλου στην κόρη του για το πτυχίο της: «Κατά την ορκωμοσία της Μαρίας μας στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου "Μελίνα Μερκούρη" στη Ρόδο, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τι πιο όμορφο από το να βλέπεις τα παιδιά σου να προοδεύουν! Μπράβο στη Μαρία μας! Ο,τι καλύτερο για όλα τα παιδιά»!


Γλέντησε με Μαργαρίτη

«Είσαι το κάτι άλλο, είσαι το κάτι άλλο, είσαι το Α της ζωής μου το μεγάλο». Αυτό τραγούδησε στον πρώην υπουργό και βουλευτή της Ν.Δ. Σίμο Κεδίκογλου ο υπέροχος Γιώργος Μαργαρίτης. Είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Σίμου. Οι δυο τους βρέθηκαν σε συναυλία του λαϊκού τραγουδιστή που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Κανάρης στην Ερέτρια. Εκεί, στο λεγόμενο νησί των ονείρων, όπως λέγεται ένα εγκαταλειμμένο νησάκι που ο δήμος το φρόντισε κι άνοιξε χθες τις πύλες του στους Ερετριείς, ο Μαργαρίτης μάζεψε περισσότερα από 2.000 άτομα και κάηκε, όπως καταλαβαίνετε, το πελεκούδι! Με τον «ροκά του λαϊκού τραγουδιού», λοιπόν, όπως αποκαλεί ο Σίμος τον φίλο του Γιώργο Μαργαρίτη, φωτογραφήθηκαν στο τέλος της ωραίας συναυλίας.

Ετοιμάζει νέο δημοψήφισμα

«Ο Τσίπρας θα σταματήσει να κάνει δημοψηφίσματα, όταν καταλάβει ότι τα χάνει» είπε προσφάτως σε συνεργάτες του και το μετέφεραν στη στήλη μας ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, προλέγοντας εμμέσως πλην σαφώς το επικείμενο δημοψήφισμα που προετοιμάζει του Μαξίμου. Θα τεθούν στον λαό τρία ερωτήματα, τα οποία θα αφορούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την απλή αναλογική και το πέρασμα σε δημόσιο έλεγχο της ενέργειας και του νερού. Πάλι από την αρχή δηλαδή. Θα πάει ο κακόμοιρος ο λαός στην κάλπη, θα ψηφίσει και η κυβέρνηση θα κάνει το εντελώς αντίθετο!

Στη Χαλκιδική για διακοπές ο Καραμανλής

Μαγιό, καπελάκι ηλίου και βατραχοπέδιλα για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Οι διακοπές στη μαγική Χαλκιδική άρχισαν και ο χρόνος για παιχνίδια με τα διδυμάκια Αλέξανδρο και Αλίκη δεν φτάνει. Ο Κώστας Καραμανλής με τη Νατάσα είπαν «ναι» στην πρόσκληση των Θεσσαλονικιών φίλων τους Βάκη Φραντζή και Σταύρου Λαζαρίδη. Οι δυο τους έχουν εξοχικά στη Χαλκιδική, αγαπημένο προορισμό του πρώην πρωθυπουργού. Αλλωστε οι θάλασσες της περιοχής είναι ιδανικές για ψαροντούφεκο, σπορ στο οποίο επιδίδονται και ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα. Στη Νατάσα αρέσει να μαζεύει και πεταλίδες. Το ίδιο και οι πιστοί και διαχρονικοί τους φίλοι Σταύρος και Βάκης. Ψαροντούφεκο, βαρκάδες και φρέσκα ψαράκια για τη «γαλάζια» παρέα. Καλό καλοκαίρι, πρόεδρε!

Keywords
Τυχαία Θέματα