Δύο φίλοι ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια έπειτα από έξι δεκαετίες

ΚΟΣΜΟΣΔύο φίλοι ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια έπειτα από έξι δεκαετίεςΠέμπτη, Δεκέμβριος 28, 2017 - 20:15

❱❱ Ο χαρακτηρισμός «αδελφικός φίλος» αποκτά κυριολεκτική σημασία στην περίπτωση δύο ηλικιωμένων από τη Χαβάη.

Ο Αλαν Ρόμπινσον και ο Γουόλτερ Μακφάρλαν είναι κολλητοί φίλοι για περισσότερα από 60 χρόνια και, όπως αποκάλυψαν στις οικογένειές τους το Σάββατο, πρόσφατα ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια.

Οι δύο άντρες, που έχουν διαφορά ηλικίας 15 μηνών, γνωρίστηκαν όταν πήγαιναν στην έκτη δημοτικού στο σχολείο Πουνάχου της Χονολουλού και από τότε

έγιναν αχώριστοι. Αυτό που τους ένωνε είναι ότι και στους δύο έλειπαν οι πραγματικοί γονείς τους, καθώς ο Μακφάρλαν δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα του, ενώ ο Ρόμπινσον είναι υιοθετημένος.


Ολα ξεκίνησαν όταν ο Μακφάρλαν θέλησε να αναζητήσει στοιχεία για τον πατέρα του. Απευθύνθηκε σε ιστοσελίδα που εξειδικεύεται στην ανάλυση του DNA και ακολούθως τη σύγκρισή του με το DNA άλλων χρηστών.

Η έρευνα έδειξε ότι ο Μακφάρλαν είχε ίδιο χρωμόσωμα Χ με τον χρήστη Robi737, γεγονός που σήμαινε ότι είχαν την ίδια μητέρα. Τότε ο Μακφάρλαν συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για τον φίλο του, ο οποίος ήταν πιλότος Boeing 737 και χαϊδευτικά τον αποκαλούσαν «Ρόμπι».

Ο Ρόμπινσον επιβεβαίωσε ότι αναζήτησε και εκείνος συγγενείς μέσω της ιστοσελίδας και τώρα τα δυο αδέρφια σχεδιάζουν να ταξιδέψουν ανά τον κόσμο για να απολαύσουν τη συνταξιοδότησή τους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα