Δώρο ζωής στη Σελένα Γκόμεζ

ΚΟΣΜΟΣΔώρο ζωής στη Σελένα ΓκόμεζΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 15, 2017 - 20:17

❱❱ Εκανε μεταμόσχευση νεφρού με δότρια την φίλη της

Λύθηκε το μυστήριο της «εξαφάνισης» για κάποιο χρονικό διάστημα της Σελένα Γκόμεζ! Η 25χρονη ποπ σταρ αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, καθώς το δικό της είχε πληγεί ανεπανόρθωτα από τη νόσο του λύκου από την οποία πάσχει, και μάλιστα δότρια ήταν η καλύτερή

της φίλη.

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε τους περασμένους μήνες, θέλησε να αποκαλύψει η ίδια την επιτυχή έκβασή της με ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Οπως ανέφερε, δότρια του οργάνου ήταν η καλύτερή της φίλη Φράνσια Ράισα, την οποία αποκάλεσε «αδελφή» και την επαίνεσε για το απόλυτο δώρο και τη θυσία της.

«Είμαι εξαιρετικά ευλογημένη. Σ' αγαπώ πολύ» έγραψε στη συγκινητική ανάρτησή της, η οποία συνοδεύτηκε από φωτογραφία της ίδιας και της Ράισα σε διπλανά κρεβάτια νοσοκομείου, να κρατούν η μία το χέρι της άλλης, καθώς και δύο φωτογραφιών στις οποίες διακρίνεται η χειρουργική τομή στο σώμα της.
Στη συγκινητική ανακοίνωσή της η πρώην σταρ της Disney ανέφερε ότι το πρόβλημα υγείας της ήταν αυτό που την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το καλοκαίρι. «Γνωρίζω ότι κάποιοι από τους φαν μου αναρωτήθηκαν γιατί δεν προωθούσα το νέο άλμπουμ μου, για το οποίο είμαι εξαιρετικά περήφανη. Εμαθα ότι έπρεπε να υποβληθώ σε μεταμόσχευση νεφρού εξαιτίας του λύκου από τον οποίο πάσχω, και ανάρρωνα. Ηταν αυτό που είχα ανάγκη να κάνω για τη γενικότερη κατάσταση της υγείας μου. Ειλικρινά, ανυπομονώ να μοιραστώ σύντομα μαζί σας το ταξίδι μου τους τελευταίους μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά, ευχαριστώντας παράλληλα την οικογένεια και την ομάδα ιατρών που την ανέλαβε.

Η Φράνσια Ράισα είναι 29χρονο μοντέλο και ηθοποιός από το Λος Αντζελες, κόρη του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού Ρενάν Κοέλο. Είναι φίλες με την Γκόμεζ από το 2008 και κατά καιρούς έχει εκφράσει την αγάπη της για εκείνη στα social media. Σε ανάρτησή της το 2016, με αφορμή τα 24α γενέθλια της Γκόμεζ, είχε γράψει ότι είναι ευγνώμων για το γεγονός ότι ο Θεός την έβαλε στη ζωή της.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα