Δολοφόνησαν (;) τον αγνοούμενο από τον Νοέμβριο κτηνοτρόφο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΔολοφόνησαν (;) τον αγνοούμενο από τον Νοέμβριο κτηνοτρόφοΔευτέρα, Μάρτιος 27, 2017 - 13:43

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ της Θεσσαλονίκης με την εξαφάνιση του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού (φωτό) που αγνοείται από τις 3 Νοεμβρίου.

Το απόλυτο σκοτάδι στο οποίο οδηγήθηκαν οι εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του ανάγκασε την οικογένειά του να καταλήξει στο ενδεχόμενο να έχει δολοφονηθεί.

Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, τον οποίο όρισαν τα αδέλφια του 59χρονου, θα υποβάλει

μήνυση για ανθρωποκτονία σε βάρος αγνώστων. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο φάκελος της υπόθεσης του κτηνοτρόφου να παραδοθεί από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

«Μετά τόσους μήνες δεν συζητιέται πια θέμα εξαφάνισης. Αν ήταν ατύχημα, θα είχε φανεί. Ούτε προκύπτει να έχει φύγει ο Γραικός από τη χώρα ούτε έχει βρεθεί το αυτοκίνητό του...» δήλωσε χαρακτηριτικά ο δικηγόρος της οικογένειας του κτηνοτρόφου, που εξαφανίστηκε φεύγοντας από τα σφαγεία της Χαλάστρας και από τότε δεν έχει δώσει ούτε ένα σημάδι ζωής. Η οικογένεια θεωρεί πολύ πιθανό το μυστικό της εξαφάνισης του 59χρονου να κρύβεται στον ποταμό Αξιό.

«Δεν θα ψάξει στο ποτάμι»

«Η Αστυνομία ξεκαθάρισε πως δεν θα ψάξει στο ποτάμι, επομένως θα το κάνουμε εμείς. Πιθανότατα εκεί να έχουν εξαφανίσει άνθρωπο και αυτοκίνητο...» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου 59χρονου κτηνοτρόφου. Οι νέες έρευνες θα επικεντρωθούν στην παραποτάμια περιοχή του Αξιού και του Λουδία, σε σημεία που δεν έχουν ερευνηθεί ακόμα από την Αστυνομία.

Μάλιστα, θα περιλαμβάνουν ακόμη και τον πυθμένα των ποταμιών, που θα σαρωθούν με ειδικό εξοπλισμό σε μεγάλη ακτίνα, καθώς πιστεύεται ότι το μεγάλο βάθος είναι ικανό να κρύψει ένα αυτοκίνητο.
Ηδη η περιοχή έχει χαρτογραφηθεί από τους ειδικούς, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν διευκολύνουν τις έρευνες, καθώς η στάθμη του νερού παραμένει ακόμα αρκετά υψηλή.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα