Δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν πεζοδρόμιο

ΚΟΣΜΟΣΔημοτικοί σύμβουλοι έκαναν πεζοδρόμιοΠαρασκευή, Ιανουάριος 30, 2015 - 15:50

Φόρεσαν μίνι φούστες, τις πιο αποκαλυπτικές μπλούζες τους, τα πιο ψηλοτάκουνα παπούτσια τους και για αξεσουάρ μια καλά κρυμμένη κάμερα.

Η «εξάρτυση» δεν ανήκει σε undercover δημοσιογράφους ή αστυνομικίνες, αλλά σε μέλη δημοτικού συμβουλίου ιταλικής πόλης τα οποία βάλθηκαν να «ταρακουνήσουν» τους άνδρες που συνεχίζουν να αναζητούν τον αγοραίο έρωτα στον δρόμο -παρά τις σχετικές απαγορεύσεις- με τον κίνδυνο της διαπόμπευσης.

Οι

σύμβουλοι Αναστασία Πετρέλα και Στεφανία Σανγκερμάνο αποφάσισαν να επέμβουν δυναμικά στο θέμα της πορνείας, η οποία παρά το γεγονός ότι έχει κηρυχτεί εκτός νόμου, εξακολουθεί να ανθεί στην πόλη τους, το Καστέλ Βολτούρνο, που βρίσκεται κοντά στη Νάπολη.

Οι γυναίκες του συμβουλίου (ήταν πολύ πειστικές στον ρόλο τους, αφού δεν δίστασαν να δείξουν πολλά για να μαγνητίσουν τα βλέμματα των οδηγών) έστησαν καρτέρι σε δρόμο που είναι γνωστό στέκι για τις εκδιδόμενες στην πόλη των 23.000 κατοίκων. Ετσι όταν οι πελάτες σταματούσαν για τις «διαπραγματεύσεις», έβλεπαν να πετάγονται μπροστά τους ο δήμαρχος Ντιμίτρι Ρούσο και ένας κάμεραμαν!

«Είχα μαζί μου και φυλλάδια που τους προειδοποιούσαν για τις υποχρεώσεις τους βάσει του νόμου, αλλά και γιατί η πορνεία είναι παράνομη, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν έδωσα και πολλά» αποκαλύπτει ο νεαρός δήμαρχος, που εξηγεί ότι οι περισσότεροι οδηγοί όταν έβλεπαν την κάμερα πατούσαν γκάζι και εξαφανίζονταν.

Πάντως, το υλικό που συγκεντρώθηκε στην κάμερα παραδόθηκε στην τοπική αστυνομία, η οποία προχώρησε σε διώξεις. Ολοι οι άνδρες που καταγράφηκαν προτίμησαν να πληρώσουν άμεσα το πρόστιμο παρά να υποστούν τη διαπόμπευση μιας δίκης.

Ο δήμαρχος του Καστέλ Βολτούρνο υπογραμμίζει ότι ήθελε με αυτή την καμπάνια να υπενθυμίσει στους Ιταλούς που επιζητούν τις υπηρεσίες των ιερόδουλων αλλά και στις ίδιες τις εκδιδόμενες ότι δεν μπορούν να γλιτώσουν τις νομικές συνέπειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα