Διάσημοι σε φόρμα

19:31 6/4/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΔιάσημοι σε φόρμαΔευτέρα, Απρίλιος 6, 2015 - 19:25

Φόρεσαν τις φόρμες, τα αθλητικά παπούτσια και τα πιο λαμπερά χαμόγελά τους και έτρεξαν για καλό σκοπό! Εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, παρουσιαστές, μοντέλα και δημοσιογράφοι έδωσαν δυναμικό «παρών» στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που έλαβε χώρα χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελενα Παπαβασιλείου και τα μοντέλα-παρουσιαστές

Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Μανίκας εκπροσώπησαν επάξια τον χώρο της τηλεόρασης και απέδειξαν πως βρίσκονται σε άριστη φυσική κατάσταση, καταφέρνοντας να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού, που είχε στηθεί στον Λευκό Πύργο. Μάλιστα γιόρτασαν την επιτυχία τους ποζάροντας με τα μετάλλιά τους και τραβώντας αρκετές selfies με τους συναθλητές τους, τις οποίες ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στα social media.

Παρά την... αϋπνία

Χαμογελαστός και ευδιάθετος, παρά την... αϋπνία του, ήταν ο frontman των Οnirama Θοδωρής Μαραντίνης που επίσης αγωνίστηκε στον μαραθώνιο. Ο σύζυγος της Σίσσυς Χρηστίδου έφτασε «τρέχοντας» στη συμπρωτεύουσα έπειτα από εμφάνιση του συγκροτήματος στην Αθήνα το προηγούμενο βράδυ, αλλά παρά την κούρασή του, κατάφερε να τερματίσει! Στον αγώνα συμμετείχε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου που απέδειξε πως οι εξαντλητικές πρόβες στο «Dancing with the stars» απέδωσαν καρπούς!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που ξεδίπλωσε πρόσφατα τις χορευτικές ικανότητές της έδειξε τις αντοχές της και στο τρέξιμο και παρέλαβε το μετάλλιό της στη γραμμή του τερματισμού.

Στο στοιχείο τους βρέθηκαν και οι γυμνάστριες Ελένη Πετρουλάκη και Σόφη Πασχάλη που έλαβαν μέρος στους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. και 10.000 μ., τερματίζοντας με άνεση στον Λευκό Πύργο. Μεταξύ των celebrities που συμμετείχαν στο σπουδαίο αθλητικό γεγονός, στόχος του οποίου είναι η στήριξη των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης, ήταν και ο Σάκης Ρουβάς.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν... έτρεξε όπως οι υπόλοιποι, αλλά απένειμε τα μετάλλια στους νικητές των αγώνων. Στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» συμμετείχαν συνολικά 20.369 δρομείς από 67 χώρες, δημιουργώντας ένα απίστευτο ρεκόρ, τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στις επιμέρους κατηγορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα