Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 27 Απριλίου 2015Δευτέρα, Απρίλιος 27, 2015 - 07:10

ΚΡΙΟΣ: Εάν μέχρι τώρα είχατε την υποψία ότι η ζωή σας συχνά ερήμην σας καταναλωνόταν προσπαθώντας να μην πληγώσετε τους άλλους, σήμερα θα είναι πέρα για πέρα βεβαιότητα. Οσο και να προσπαθήσετε δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο, οπότε φροντίστε να μη φορτώνεστε υποχρεώσεις ή ευθύνες, που στο κάτω κάτω δεν είναι δικές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε λίγο και τους άλλους να ασχοληθούν με τα προβλήματά τους, καθώς οι ενοχλήσεις που έχετε οφείλονται στο άγχος που αφήνετε να σας κυριαρχεί. Πολεμήστε το με το καλύτερό σας όπλο, που είναι το

χαμόγελο. Μπορεί η τύχη να μη σας εγκαταλείπει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την προκαλείτε ασταμάτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρκετές συναλλαγές θα έχει η μέρα και θα πρέπει να προσέξετε τις άσκοπες σπατάλες για να μην ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας και χρειαστεί να δανειστείτε από κάπου. Θέλετε να εξουσιάζετε όσο περισσότερο γίνεται εσείς οι ίδιοι τη ζωή σας και αυτή σας η επιθυμία φουντώνει καθημερινά και σας οδηγεί σε νέες αναζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά έντονη και απαιτείται από μέρους σας πολύ προσεκτικοί χειρισμοί, αν θέλετε να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους. Ξεκαθαρίζονται πολλά και εμφανίζονται εσωτερικές αλήθειες που θα σας φέρουν ανακούφιση. Μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους

ΛΕΩΝ: Οι διπλωματικοί ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι αρκετά σημαντικό. Ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να βάλει πρόγραμμα για να μη βρίσκει δυσκολίες και εμπόδια. Δείξτε προσοχή στους χειρισμούς σας, καθώς η μαχητικότητά σας είναι έντονη. Η στασιμότητα θα σας κουράσει, ενώ η τόλμη και η ταχύτητα θα είναι τα όπλα σας για να καταφέρετε πολλά ταυτόχρονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντιμετωπίστε με κατανόηση τις προσωπικές υποχρεώσεις του συντρόφου σας, για να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά. Κάντε πράγματα που δεν συνηθίζατε, ώστε να ταράξετε λίγο τη στασιμότητα που υπάρχει στη σχέση σας. Αφήστε στους συνεργάτες σας πρωτοβουλίες, αφού χρειάζονται τον έλεγχο και την κυριαρχία στις αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ: Λύστε εγκαίρως κάποιες διαφωνίες, καθώς πρέπει να γίνετε πιο ξεκάθαροι στις καθημερινές εξελίξεις. Αποφασίστε να ξεφύγετε από διφορούμενες καταστάσεις. Φροντίστε να είστε δημιουργικοί όχι μόνο στην εργασία σας αλλά και στα ερωτικά σας. Δεν χρειάζεται να παρασυρθείτε από επιπολαιότητες ατόμων που δεν γνωρίζετε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να σας καταλάβουν οι συνεργάτες σας μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας πρέπει να τους εξηγήσετε. Βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Η συμπαράσταση των φίλων σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας κάνει δύστροπους. Μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες ή ανώτερούς σας, γιατί δεν σας συμφέρει. Αυξημένες υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε. Λύστε όσες εκκρεμότητες έχετε, ειδικά τις νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο, δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό. Συνδυάστε κάποιο ταξίδι σας με τα επαγγελματικά σας θέματα και θα είστε διπλά κερδισμένοι. Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας, δεδομένου ότι τον τελευταίο καιρό την έχετε παραμελήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πρώτο μέλημά σας θα πρέπει να είναι να μην εγκαταλείπετε εύκολα ό,τι σας παρέχει κάποια ασφάλεια, μια και το εντελώς καινούργιο απαιτεί περισσότερο χρόνο για να μπει σε εφαρμογή και να αποδώσει, γι' αυτό κανονίστε τις προσδοκίες σας προτού ξεκινήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε κατά μέρους κάθε είδους εγωιστική ή καταπιεστική συμπεριφορά. Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι, ανεκτικοί και να μη δίνετε σημασία στα μικροπροβλήματα. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για κάτι ευχάριστο, ακόμη και αν αυτό δεν θα εκπληρώνει τις προϋποθέσεις που εσείς βάζετε.

Keywords
Αναζητήσεις
27/4/2015 κριος
Τυχαία Θέματα