Δευτέρα 26/8/2013

Κριός: Υπάρχει ένα θέμα σήμερα με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και ίσως δεν μπορείς -ή δεν θέλεις- να σκεφτείς και να δράσεις με πρακτικό τρόπο. Προσπάθησε να μην μπερδεύεσαι χωρίς λόγο και βγάλε από τη μέση αυτή την εκκρεμότητα που σε βαραίνει εδώ και μέρες.

Ταύρος: Γενικά, στον έρωτα ή στις νέες γνωριμίες καλό θα ήταν σήμερα να μην πιστεύεις ότι ακούς (είτε το αξιολογείς ως θετικό είτε ως αρνητικό), να μην εμπιστεύεσαι την κρίση σου και να μην υπερπροσπαθείς για το οτιδήποτε. Σόρι κιόλας, αλλά ο Ερμής

και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν αντίθεση.

Δίδυμοι: Οι μέρες είναι κάπως δύσκολες, αφού ίσως επιστρέφεις στη δουλειά ή στη ρουτίνα και σου φαίνονται όλα βουνό. Η αλήθεια είναι ότι έχεις κάποιες εκκρεμότητες, από τις οποίες όμως δεν αξίζει να προσπαθήσεις να απαλλαγείς με τη μία. Ούτε χρειάζεται να τις διαχειριστείς όλες ταυτόχρονα.

Καρκίνος: Γενικά η επικοινωνία σου σήμερα πρέπει να γίνεται προσεκτικά επειδή δεν θέλεις να μπλέξεις με αοριστίες και παρεξηγήσεις. Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι αυτό που λέμε «πάρ’ το αβγό και κούρευ’ το», επικοινωνιακά.

Λέων: Η μέρα σήμερα θέλει προσοχή σε αγορές και οικονομικές συμφωνίες. Μπορεί κάποιος π.χ. να σε πείσει ότι το προϊόν του είναι το καλύτερο και να πρόκειται περί μούφας τελικά. Καλύτερα από εβδομάδα οι σημαντικές αγορές και τα συμβόλαια.

Παρθένος: Μια συνεργασία ή η συντροφική σου σχέση χρειάζονται την προσοχή σου, επειδή η αντίθεση Ερμή και Πλούτωνα μπορεί να φέρει ασυνεννοησία. Εφόσον ξέρεις ότι άλλα μπορεί να λέει ο άλλος και άλλα να καταλαβαίνεις εσύ, καλό θα ήταν να ζητάς διευκρινίσεις.

Ζυγός: Σήμερα μπορεί η συνεννόηση στη δουλειά να μην είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Γι' αυτό καλό θα ήταν, αν έχεις αναλάβει ένα σημαντικό έργο, να ζητάς σαφείς οδηγίες. Επίσης, αυτά που γράφεις ή λες τσέκαρέ τα μία φορά παραπάνω απ' ό,τι συνήθως, δεν χάθηκε ο κόσμος.

Σκορπιός: Γνωρίζεις κόσμο, μιλάς, ανταλλάζεις ιδέες. Γενικά δεν είσαι και ο πιο ευκολόπιστος άνθρωπος. Ομως μερικές φορές η ανάγκη σου για έντονο πάθος μπορεί να σε τυφλώσει και να πιστέψεις αυτό που θέλεις. Γι' αυτό έχε τον νου σου.

Τοξότης: Ή στη δουλειά ή στο σπίτι φαίνεται ότι κάποιος δεν καταλαβαίνει κάτι και αυτό νιώθεις ότι βάζει φρένο στην εξέλιξή σου. Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα φέρνει ομιχλώδεις καταστάσεις, αλλά σε λίγες μέρες το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

Αιγόκερως: Η αντίθεση Ερμή και Ποσειδώνα μπορεί προσωρινά να νιώσεις ότι σε απομακρύνει από έναν στόχο σου ή ότι φέρνει μερικά εμπόδια μπροστά σου, εύκολα προσπελάσιμα όμως, όπως θα διαπιστώσεις λίγο αργότερα.

Υδροχόος: Επειδή τα πράγματα δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα αυτές τις μέρες, προσπάθησε να αποφύγεις τις οικονομικές συμφωνίες ή τις σημαντικές αγορές αυτές τις μέρες. Το τοπίο είναι ομιχλώδες και ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Μην τρομάζεις, για σήμερα μιλάμε, όχι για την υπόλοιπή σου ζωή.

Ιχθύες: Ο Ερμής στο ζώδιό σου έρχεται σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σου, που σημαίνει ότι η μέρα θα μπορούσε να μην είναι και η καλύτερη για την επικοινωνία, ειδικά στη συντροφική σου σχέση ή με έναν συνεργάτη. Δεν θα ήταν κακό να ΜΗΝ ανοίξεις μεγάλες συζητήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα