Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014Δευτέρα, Δεκέμβριος 22, 2014 - 12:12

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε και εντυπωσιάστε ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Προβείτε σε αλλαγές στη σχέση σας για να ανανεώσετε τον συναισθηματικό σας τομέα. Μην ταυτιστείτε με ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά και θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε άσκοπες συζητήσεις που σας αναλώνουν και σας ταλαιπωρούν. Μην ξεσπάτε στους γύρω σας, επειδή επιτρέπετε σε άλλους να σας καταπιέζουν. Μη χάνετε συνέχεια χρόνο σε λεπτομέρειες που δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Εδραιώστε τα θέματά σας για να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας για να έχετε πρακτικές λύσεις. Εκφράστε αυτά που θέλετε με μεγαλύτερη προσοχή προκειμένου να μην πληγώσετε άτομα που δεν πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μοιραστείτε ευθύνες και υποχρεώσεις με τα οικεία σας πρόσωπα και μην τις φορτώνεστε όλες εσείς. Αν θέλετε να πετύχετε, χρησιμοποιήστε τον λόγο σας αλλά και τη διαίσθησή σας. Κερδίστε τις εντυπώσεις στον εργασιακό χώρο με ψυχραιμία και λογικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ: Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους, ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε μαζί τους. Μπερδεύεται η σχέση σας με τον σύντροφό σας και επηρεάζεστε από φιλικά άτομα, γεγονός που σας γεμίζει διλήμματα και σας βάζει ακόμα και να κάνετε ανόητες συγκρίσεις μεταξύ τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσο εσείς φιλοσοφείτε αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση. Προωθήστε την προσωπική σας ζωή και μη φοβηθείτε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας ή να διορθώσετε αυτά που κάνατε, γιατί οι θετικές αλλαγές στη ζωή σας θα είναι πολλές.

ΖΥΓΟΣ: Μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να απογοητευτείτε. Οταν απρόσμενα γεγονότα εισβάλλουν στη ζωή σας, πρέπει να καλλιεργείτε την υπομονή και την ευελιξία σας, και παράλληλα να εμπιστεύεστε τις ικανότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οργανωθείτε για να ξεπεράσετε τις ταλαιπωρίες που δεν σας αφήνουν να χαρείτε. Είναι η ώρα να αναθεωρήσετε απόψεις και ιδέες ή να διαφοροποιήσετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε καταστάσεις που απαιτούν κόπο, αλλά τελικά έχουν μικρό όφελος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τους δρόμους που θα σας προτείνουν, ώστε να αποφύγετε αυτούς θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Επιδιώξτε να έρθετε πιο κοντά στους φίλους σας όχι μόνο για να περάσετε ευχάριστα αλλά και για να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν την απόδοσή σας στην εργασία σας. Δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι και δουλέψετε για να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι, αναγνωρίζοντας συγχρόνως ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αισθανθείτε και πάλι δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και τα πιο δύσκολα που ίσως έρθουν. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έστω κι αν επιφανειακά δείχνετε ότι ελέγχετε τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιβάλλεται να εξοικονομήστε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε. Λειτουργήστε με βάση τη λογική και αποδεχθείτε κάποια γεγονότα χωρίς εκρήξεις και χωρίς να σκέφτεστε μονίμως την αξιοπρέπειά σας, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύει.

Keywords
Τυχαία Θέματα