Δαμάζει... τα κύματα πριν καν περπατήσει!

Είναι κάτι μωρά που προτιμούν τον αφρό της θάλασσας περισσότερο από την πίστα. Σε αυτά ανήκει -χωρίς καμία αμφιβολία- ο επτά μηνών Ράιντερ Μπλερ που φαίνεται να καταδιασκεδάζει τη διαδικασία εκμάθησης θαλάσσιου σκι. Στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο YouTube το χαμογελαστό αγοράκι, που ακόμα δεν μπορεί καλά καλά να περπατήσει, φαίνεται να κρατιέται σφιχτά από το σκι ενώ πίσω του τρέχει η εκπαιδεύτρια μαμά του Ταμάρα.

Η σκηνή εκτυλίχθηκε στην λίμνη Ντάιερ του Κουίνσλαντ, όπου έσπευσαν πολλές -λίγο μεγαλύτερης ηλικίας- «θαυμάστριες»

του Ράιντερ, οι οποίες εντυπωσιάστηκαν από τις επιδόσεις του αθλητικού αυτού μπόμπιρα. Βέβαια, όπως έσπευσε να διευκρινίσει σε σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο η μητέρα του Ράιντερ, το μωρό δεν το τραβάει σκάφος, αλλά ένας άνθρωπος που κινείται λίγα εκατοστά από την ακτή, για να ελέγχει την ταχύτητα αλλά και τις αντιδράσεις του παιδιού.

«Το επόμενο βήμα είναι να τον βάλουμε δίπλα από μια βάρκα την ερχόμενη σεζόν», προσθέτει η υπερήφανη μητέρα. Οπως είναι φυσικό, το βιντεάκι έχει συγκεντρώσει πάνω από 10.000 χτυπήματα, αφού εκτός από το εντυπωσιακό του εγχείρημα, είναι ακαταμάχητες και οι εκφράσεις του προσώπου του.

Πάντως, όσες φορές έχει ανεβεί στο Διαδίκτυο βίντεο με παιδάκι που κάνει κάτι πρωτόγνωρα «αθλητικό» για τα δεδομένα της ηλικίας του προκαλούνται αντιδράσεις. Πρόσφατα βίντεο που έδειχνε ένα δεκάχρονο αγόρι να οδηγεί μια Ferrari F430 σε ιδιωτικό δρόμο ξεσήκωσε αντιδράσεις και καταγγελίες σε βάρος των γονιών που προκειμένου να τραβήξουν το ενδιαφέρον και να κάνουν διαδικτυακή επίδειξη, αδιαφορούν για την ασφάλεια του παιδιού τους. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει στην περίπτωση του μικρού Ράιντερ, αφού η εικόνα του να κάνει θαλάσσιο σκι είναι -σε μεγάλο βαθμό- αποτέλεσμα επιδέξιου μοντάζ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα