Χτυπήματα στο κεφάλι και καψίματα από τσιγάρα στο 2,5 ετών αγοράκι που νοσηλεύεται στην Εντατική

ΡΕΠΟΡΤΑΖΧτυπήματα στο κεφάλι και καψίματα από τσιγάρα στο 2,5 ετών αγοράκι που νοσηλεύεται στην ΕντατικήΤετάρτη, Ιανουάριος 11, 2017 - 14:28

Σκάλα Λακωνίας: Στον ανακριτή η αδίστακτη μητέρα και ο 54χρονος σύντροφός της που βασάνιζαν τον μικρό γιο της Νεκτάριο - Γιώργο

Μαρτύρια που ξεπερνούν κάθε αρρωστημένη φαντασία φαίνεται ότι βίωνε στα χέρια της νεαρής μητέρας του και του συντρόφου της το δυόμισι ετών αγοράκι, που εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»!

Η 23χρονη Κατερίνα και ο 54χρονος Παναγιώτης (φωτό δεξιά) από τη Σκάλα Λακωνίας, που απολογούνται σήμερα στον ανακριτή Σπάρτης, προέβαλαν διάφορους ισχυρισμούς για τον τρόπο με τον οποίο προκάλεσαν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες στον μικρό Νεκτάριο - Γιώργο, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έδωσαν πειστικές απαντήσεις για τα καψίματα από τσιγάρο που βρέθηκαν στο κορμάκι του, ακόμη και στα γεννητικά όργανά του!

«Συγγνώμη, νευρίασα και το χτυπούσα!» φέρεται ότι παραδέχθηκε στους αστυνομικούς η 23χρονη και περιέγραψε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες την κακοποίηση του παιδιού της, αφού πρώτα υπέπεσε σε αντιφάσεις. Οπως ισχυρίστηκε, το αγοράκι έπαιξε στην παιδική χαρά του χωριού και μετά επέστρεψαν στο σπίτι, όπου είχε φτάσει και ο 54χρονος, για να φάνε. Μόλις κάθισαν στο τραπέζι, ο μικρός ζήτησε να πάει στην τουαλέτα.

Με μυγοσκοτώστρα

Εκνευρισμένη εκείνη τον πήγε, όμως το παιδί δεν ήταν... φρόνιμο, όπως είπε η ίδια, με αποτέλεσμα να αρπάξει μια μυγοσκοτώστρα και να αρχίσει να το χτυπά πρώτα με αυτήν και μετά με τα χέρια στο σώμα και το κεφάλι! Το αγοράκι έκλαιγε, αλλά συνέχισε να δέχεται χτυπήματα τόσο από την ίδια όσο και από τον εξαγριωμένο σύντροφό της, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα.

Βλέποντας το σκηνικό ο 54χρονος Παναγιώτης κατάλαβε ότι είχαν ξεπεράσει τα όρια και μετέφεραν το παιδί στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη. Από εκεί, ο μικρός διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης, στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρίπολης και έπειτα στην Αθήνα.

«Και οι δύο μού είπαν ότι το παιδί δεν κατουρούσε, εκνευρίστηκαν και το χτύπησαν!» ανέφερε σε δηλώσεις του ο παππούς του μικρού, που δεν έχει αναγνωριστεί από πατέρα και φέρει το επώνυμο της 23χρονης. Μάλιστα, πριν από έναν χρόνο το είχε παρατήσει στους παππούδες της, που κατοικούν σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης, επειδή η μητέρα της είναι καλόγρια σε μοναστήρι στην περιοχή της Αρκαδίας! Εκεί το είχε βρει έπειτα από σχετική καταγγελία η υπηρεσία της Πρόνοιας και διαπίστωσε ότι το αγόρι ζούσε σε ακατάλληλες συνθήκες.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα