Χορογραφίες (για όσκαρ) στον στύλο!

SHOWBIZΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΜΕ ΣΤΥΛ(Ο)Χορογραφίες (για όσκαρ) στον στύλο!Τρίτη, Σεπτέμβριος 27, 2016 - 13:47

Περισσότεροι από 100 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο, ηλικίας από 10 ετών και άνω, πήραν μέρος στο Poleart Greece, μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις στο άθλημα του pole dancing παγκοσμίως. Χίλιοι θεατές παρακολούθησαν ερασιτέχνες και επαγγελματίες που συγκεντρώθηκαν στο Cine Κεραμεικός και αγωνίστηκαν σε οκτώ κατηγορίες.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Οι συμμετέχοντες είχαν ετοιμάσει

μοναδικές χορογραφίες, είτε σόλο είτε σε ντουέτα, με τις συγχρονισμένες κινήσεις και τα δυναμικά ακροβατικά τους να κόβουν την ανάσα.

Πρωταθλήτρια

Πρωτοτυπία του διαγωνισμού; Οσοι δεν βρέθηκαν στον χώρο της διοργάνωσης μπορούσαν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μέσα από live streaming.

Η Ξένια Κοντσένκοβα αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία Elite γυναικών, ενώ στην αντίστοιχη των ανδρών νικητής ήταν ο Μάρκο Ντάζα. Στα ντουέτα διακρίθηκαν οι Βαλέρια Πολκόνσκαγια και Γιούρι Καζάτσκιν, ενώ η Ελληνίδα Ερρικα Αντωνίου πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία Masters. Από τη χώρα μας ήταν και η νικήτρια στην κατηγορία των junior (10 έως 14 ετών), η Δανάη Καρασίμου.

Να σημειωθεί πως οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος στις «μεγάλες» κατηγορίες έχουν παγκόσμιες διακρίσεις στο αθλητικό pole dancing, γι’ αυτό και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ασύλληπτο θέαμα. Ο χορός στον στύλο αποτελεί έναν δημοφιλή τρόπο εκγύμνασης και στην Ελλάδα, ενώ αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των αθλητριών, κυρίως, που ασχολούνται με το συγκεκριμένο σπορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα