Χώρισε για μια πορνοστάρ!

ΚΟΣΜΟΣΧώρισε για μια πορνοστάρ!Τετάρτη, Μάιος 20, 2015 - 14:03

Η «τσιγγάνα» καρδιά του Ρουμάνου «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», ο οποίος παράτησε το μοντέλο που είχε αρραβωνιαστεί για τα... μάτια μιας πορνοστάρ, έχει μετατρέψει το facebook σε πεδίο «σφαγής» για τις δύο γυναίκες.

Ο Ιον Μιχάι Στελίτσα σε έξοδό του με την 30χρονη αρραβωνιαστικιά του Ρενάτα Γκεόργκε σε κλαμπ γνώρισε την 23χρονη ηθοποιό Αντα Ρούγκα. Η στιγμή της γνωριμίας μάλιστα έχει απαθανατιστεί και σε φωτογραφία, με τις δύο γυναίκες και τον Στελίτσα να δείχνουν πολύ ευχαριστημένοι.

Αυτή η φωτογραφία έμελλε όμως να γίνει το μήλον της Εριδος μεταξύ των δύο γυναικών, καθώς η πορνοστάρ την ανάρτησε καλύπτοντας το πρόσωπο της Γκεόργκε με ένα θλιμμένο emoticon και το μήνυμα «Είναι δικός μου! Λυπάμαι», θριαμβολογώντας έτσι που της «έκλεψε» τον Στελίτσα, ο οποίος είναι κάτι σαν διασημότητα στους κύκλους των ευκατάστατων Ρουμάνων Τσιγγάνων.

Η Ρούγκα, πρώην φοιτήτρια Ιατρικής, εδώ και δύο χρόνια ακολουθεί καριέρα... αξιώσεων στον χώρο του πορνό. Είναι γνωστή με το ψευδώνυμο Αΐσα Ρουζ και κάνει γυρίσματα εκτός από τη Βουδαπέστη και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Πηγές των ρουμανικών μέσων αναφέρουν ότι ο Στελίτσα δεν έχει γνωρίσει ακόμη τη Ρούγκα στην οικογένειά του και αποδίδουν την ευκολία με την οποία γύρισε την πλάτη στην Γκεόργκε στο γεγονός ότι του προκαλούσε μεγάλο στρες.

Πανάκριβα αυτοκίνητα

Μάλιστα σε αυτό το στρες υποστηρίζουν ότι οφείλεται και η καρδιακή προσβολή την οποία υπέστη, αν και είναι μόλις 39 ετών. Οι καρδιοπάθειες μπορούν να αποδοθούν βεβαίως και στις... πολλές συμπάθειες, αφού το στάτους που λανσάρει ο γεννημένος στη Στρεχάια Τσιγγάνος με τα ακριβά αυτοκίνητα και τα πανάκριβα αξεσουάρ είναι πόλος έλξης για πολλές γυναίκες σε μια χώρα που βασανίζεται από αρκετή φτώχεια.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι όποια βρεθεί στο πλευρό του, εκτός από ντόλτσε βίτα, απολαμβάνει και πλούσια δώρα, όπως κοσμήματα και αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού. Αυτό το lifestyle του και η large στάση του είναι που του έχουν προσδώσει το παρατσούκλι του, «πρίγκιπας των Τσιγγάνων».

Κατερίνα Νικολοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα