Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Μαζί κι αγαπημένοι

SHOWBIZΧατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Μαζί κι αγαπημένοιΤετάρτη, Σεπτέμβριος 13, 2017 - 16:36

❱❱ Η Ζέτα Μακρυπούλια πήγε σε συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Aπό την
Ελισσάβετ Κυρίτση

Θα ήταν τουλάχιστον... γραφικό να αναφέρουμε ότι άλλη

μία φορά η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκλεισαν τα στόματα εκείνων που τους θέλουν σε κρίση, χωρισμένους και δεν ξέρουμε κι εμείς τι άλλο.

Το ζευγάρι, που είναι αλήθεια πως ό,τι και να συμβαίνει εν οίκω δεν το διατυμπανίζει εν δήμω, εξακολουθεί να είναι μαζί και αγαπημένο, και να εμφανίζεται μόνο όταν υπάρχει λόγος. Οπως, ας πούμε, μια συναυλία. Ο Μιχάλης εμφανίστηκε προχθές το βράδυ στο Βεάκειο και, όπως ήταν αναμενόμενο, στο πλευρό του ήταν η Ζέτα, η οποία εκτός από σύντροφός του είναι και θαυμάστριά του. Προτού αρχίσει το live τον επισκέφτηκε στο καμαρίνι και εκεί πόζαραν για τους φωτογράφους, που ήθελαν ένα ενσταντανέ τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός ήταν ντυμένη άνετα, επιλέγοντας μαύρο παντελόνι, λευκό lingerie τοπ με μαύρες λεπτομέρειες και μοδάτες πλατφόρμες, είχε ελεύθερα και καθόλου στιλιζαρισμένα τα μαλλιά της, ενώ το μακιγιάζ της ήταν «δροσερό» και διακριτικό. Φυσικά, όταν μπήκε στο θέατρο για να καθίσει στη θέση της, τα βλέμματα στράφηκαν επάνω της.

Οσο ο σύντροφός της τραγουδούσε επί σκηνής, η Ζέτα τραγουδούσε και διασκέδαζε με τον κολλητό της Θανάση Αλευρά, ο οποίος τη συνόδευσε στην όμορφη βραδιά, αλλά και με τον πολύ
καλό φίλο τους και δημοσιογράφο Γιώργο Δάσκαλο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα