«Χάθηκε» στην έρημο του Ισραήλ

12:24 4/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Χάθηκε» στην έρημο του ΙσραήλΠέμπτη, Αύγουστος 4, 2016 - 12:23

«Σφαλιάρα» της Χάποελ Μπερ Σεβά (1-0) στον τραγικό (πάλι) Ολυμπιακό που έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ! Αβέβαιο το μέλλον του Βίκτορ

Ενας θλιβερός Ολυμπιακός, που δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία, «βούλιαξε» στην έρημο του Ισραήλ χάνοντας από τη Χάποελ Μπερ Σεβά 1-0 και πλέον θα βρεθεί από τα... σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ στην κλήρωση για

τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Οι εξελίξεις στην ομάδα του Πειραιά αναμένονται ραγδαίες, με τον Βίκτορ Σάντσεθ να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και δεν αποκλείεται να τελειώσει. Τεράστιες ευθύνες έχει η διοίκηση του Ολυμπιακού, που με τα ψέματα και χωρίς μεταγραφές την οδήγησε στον οδυνηρό αποκλεισμό.

Σωτήρας Καπίνο

Οι Ισραηλινοί, που πήραν ιστορική πρόκριση, μπήκαν στο παιχνίδι πολύ δυνατά και μόλις στο 10' έχασαν καλή ευκαιρία. Ο Μπιτόν έκανε το διαγώνιο σουτ, με τον Καπίνο να πέφτει και να διώχνει εντυπωσιακά. Από το σημείο εκείνο και μετά οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους, ισορρόπησαν το ματς και όσο περνούσε η ώρα μετέφεραν το παιχνίδι στον χώρο των γηπεδούχων. Ομως ήταν φλύαροι και ίσως η υπερβολική ζέστη τούς επηρέασε και δεν είχαν... καθαρό μυαλό. Χωρίς κάποια άλλη μεγάλη φάση, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά μπήκε δυνατά μετά την ανάπαυλα. Το κακό για τον Ολυμπιακό ήταν ότι, όπως στο πρώτο ημίχρονο, και στο δεύτερο η δεξιά πλευρά έμπαζε από παντού και ο Φιγκέιρας, που ήταν έτσι κι αλλιώς εκτός τόπου και χρόνου, τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Βίτορ στο 51', ο οποίος έριξε στο ματς τον Μανιάτη. Οι Ισραηλινοί στο 56' έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Νουακέμε πέρασε ανάμεσα από Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο, έκανε το σουτ, αλλά ο Καπίνο απέκρουσε εντυπωσιακά.
Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός ήταν κακός. Δεν είχε ρυθμό, δεν είχε επιθετικούς προσανατολισμούς και πελαγοδρομούσε μέσα στο γήπεδο. Μοιραία λοιπόν στο 79' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Τζέντεκ έκανε το σουτ με το αριστερό από το ύψος της περιοχής και έγραψε το 1-0. Ο Ολυμπιακός ξύπνησε αργά. Πίεσε, αλλά ήταν ανύπαρκτος στο επιθετικό κομμάτι και ο αποκλεισμός ήρθε φυσιολογικά.

ΧΑΠΟΕΛ (Μπαράκ Μπακχάρ): Γκόρες, Μπιτόν, Βίτορ, Τζέντεκ, Νταβιτζάντα, Χομπάν, Μπρουν (66' Ράντι), Ογκου, Μέλικσον (83' Τάχα), Μπάρντα (61' Λούσιο), Νουακέμε.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Φιγκέιρας (51' Μανιάτης), Μποτία (81' Πουλίδο), Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες (60' Μαζουακού), Ιντέγε.

Νέα εμπόδια για Δασκαλόπουλο

Οχι μόνο δεν το βάζουν κάτω, αλλά θα κάνουν τα πάντα για να μην επιτρέψουν στον Δασκαλόπουλο να κάνει τη δουλειά του. Ετσι, μετά τη απόρριψη της αίτησης εξαίρεσης του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», σύμφωνα με πληροφορίες, έρχεται... τσουνάμι από νέες αιτήσεις εξαίρεσης. Αυτή τη φορά, το... γαϊτανάκι των αιτήσεων εξαίρεσης δεν θα είναι από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, του οποίου απορρίφθηκε και το τελευταίο αίτημα, αλλά... σειρά θα πάρουν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάλογη αίτηση πρόκειται να καταθέσουν δύο διαιτητές, αρχικά ο Κώστας Ιωαννίδης και αμέσως μετά ο Απόστολος Αμπάρκιολης, που είναι μεταξύ των εμπλεκομένων στην υπόθεση, κάτι που σημαίνει ότι καθυστερεί κι άλλο η διαδικασία σχετικά με την πρόταση για το ποια πρόσωπα θα παραπεμφθούν σε δίκη. Νομικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι πρόκειται για μια παρελκυστική διαδικασία, η οποία ναι μεν προβλέπεται από τον νόμο, ωστόσο σκοπό έχει να καθυστερήσουν κι άλλο την πρόταση του Δασκαλόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα