«Χαπακωμένος» κάηκε ζωντανός ο Μαυρίκος

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ μητέρα του: Ποιος εγκληματίας γιατρός τού έδινε φάρμακα;«Χαπακωμένος» κάηκε ζωντανός ο ΜαυρίκοςΠέμπτη, Ιούνιος 16, 2016 - 13:58

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την έρευνα για τις συνθήκες του φρικτού θανάτου του Παναγιώτη Μαυρίκου έχει μπει η κατάσταση της υγείας του μετά τα όσα υποστήριξε η μητέρα του για «ισχυρά φάρμακα που του έδιναν» χωρίς η ίδια να γνωρίζει ποιος τα είχε συνταγογραφήσει!

Παράλληλα, αιχμές για την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. άφησε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας υποστηρίζοντας ότι οι εμπειρογνώμονες της οικογένειας έχουν σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία

από σημείο του τροχαίου.

Ο συνήγορος της οικογένειας του εκδότη (θα δώσει διευκρινίσεις σε συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τρίτη) σημείωσε με νόημα ότι οι δύο τεχνικοί σύμβουλοι Γιώργος Ραυτογιάννης και Νικόλαος Διαμαντής «βρήκαν τρεις ημέρες μετά την πρώτη αυτοψία στην Αττική αντικείμενα στο σημείο της διαδρομής και της προσκρούσεως που δεν είχαν εντοπιστεί», καθώς και σημεία επαφής του Καγιέν στο στηθαίο. Οσο για την τρύπα που εντοπίστηκε από τους ειδικούς στο μεταλλικό σασί του αυτοκινήτου, στη θέση του οδηγού, πιθανώς προκλήθηκε από τις προσκρούσεις του οχήματος στο τσιμεντένιο στηθαίο και την πυρκαγιά που ακολούθησε.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με προχθεσινές δηλώσεις της μητέρας του εκδότη Σοφίας Μαυρίκου, ο 42χρονος μπορεί να ήταν «χαπακωμένος» όταν κάηκε ζωντανός στο Καγιέν, γι' αυτό δεν άντεξε να βγει από το αυτοκίνητο, όταν πήρε φωτιά στην Αττική Οδό.

Οι τοξικολογικές

Αν και αυτό θα διαπιστωθεί από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων (αναμένονται σε 10 ημέρες), η ίδια επιμένει ότι ο Μαυρίκος έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

«Μετά τη σύλληψή του ο γιος μου έπαθε νευρικό κλονισμό. Ο γιατρός του τού είχε δώσει ένα αντικαταθλιπτικό. Ομως εγώ είχα βρει το παιδί μου με 5 πίεση, του 'διναν πολύ ισχυρά φάρμακα! Και όταν του είπα του γιατρού “τα φάρμακα που είδα εγώ και δίνανε στο παιδί μου ποιος τα έχει δώσει;” δεν γνώριζε! Ποιος τα έγραψε; Τι εγκληματίες είναι αυτοί; Πιστεύω ότι κάτι έκαναν και στο αυτοκίνητο. Το παιδί μου το φάγανε»! Σε νεότερες, όμως, χθεσινές δηλώσεις της για το πρωινό της μοιραίας ημέρας είπε: «Ο γιος μου έφυγε κοστουμαρισμένος για το ραντεβού του στο Μαρούσι. Δεν ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή».

Φαίνεται πάντως ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος αντιμετώπιζε πρόβλημα υπότασης, ενώ, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που πήραν καταθέσεις από τους ανθρώπους οι οποίοι είδαν τελευταίοι τον εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τη μοιραία ημέρα έδειχνε καταβεβλημένος. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την «προβληματική» οδηγική συμπεριφορά του, όπως έχουν διαπιστώσει αστυνομικοί και εμπειρογνώμονες από τις κάμερες της Αττικής Οδού, που κατέγραψαν την πορεία της Πόρσε Καγιέν προς την αριστερή λωρίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα