Μπουλέ σε Ουγγαρέζο: Χωρίσαμε γιατί με απάτησες

SHOWBIZΟ... λαϊκός Μάρκος και τα γέλια των «απέναντι»Μπουλέ σε Ουγγαρέζο: Χωρίσαμε γιατί με απάτησεςΤετάρτη, Νοέμβριος 12, 2014 - 16:30

Μεγάλη μου τιμή που είμαι λαϊκός κι έχω τόσο κόσμο στο πλευρό μου... Ο Μάρκος Σεφερλής φιλοξένησε χθες το πρωί στο πλατό της εκπομπής του την «Espresso» και μίλησε για όλα: για τους... απέναντι, που -όπως δήλωσαν- γελούσαν με τα νούμερα της πρεμιέρας του «Mega με μία» ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους, για τον αναξιοποίητο (έως πέρυσι) Δημήτρη Ουγγαρέζο, για την... πρωταγωνίστρια της ζωής του Ελενα

Τσαβαλιά.
Η αλήθεια είναι πως ο Μάρκος Σεφερλής κατάφερε με την έναρξή του να φέρει τηλεθέαση... Eurovision στην πρωινή ζώνη του Mega, αφού καταγράφηκε ακόμη και ποσοστό της τάξης του 60%. Τα νούμερα του «Mega με μία» όμως τις τελευταίες μέρες παρουσιάζουν πτώση, ωστόσο ο ηθοποιός και κεντρικός παρουσιαστής συνεχίζει να βάζει τα δυνατά του, καθώς θεωρεί πως η μάχη δεν κρίθηκε ακόμη.

Συνέχεια σε αεροπλάνο

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει τα δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη λόγω της θεατρικής παράστασης «Μάμα μία... δεν υπάρχει», που τον βρίσκουν μονίμως σε ένα αεροπλάνο! «Πιστεύω πως πολλοί θα ήθελαν να είναι λαϊκοί. Δυστυχώς, μάλλον δεν συμβαίνει και ίσως αυτό ενοχλεί. Τι πιο ωραίο από το να σε αγαπάει ο κόσμος και μάλιστα πολύ;» αναρωτιέται.
Μετά την πρεμιέρα του «Mega με μία» ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως είδε τα... αστρονομικά νούμερα παρέα με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά στο κρεβάτι και γελούσαν. «Κι εμείς γελούσαμε, δεν ήμασταν βέβαια στο κρεβάτι με τον Γιώργο και τη Φαίη, ούτε καν με την Ελενα, αλλά ήμασταν χαρούμενοι» λέει ο ηθοποιός, ο οποίος δηλώνει επίσης πως δεν περίμενε ότι το νέο κόνσεπτ θα σημείωνε τόσο μεγάλη τηλεθέαση. «Είχε γίνει τόσος ντόρος δυο τρεις μήνες πριν ξεκινήσει η εκπομπή, που λογικό ήταν να έχει περιέργεια ο κόσμος να δει τι είναι αυτό το καινούργιο».
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αν και στην αρχή δεν προοριζόταν για το στούντιο, κατέληξε να εμφανίζεται καθημερινά με το «OugaChallenge», ιδέα που άρεσε στον Γιώργο Λιάγκα. «Χαίρομαι που του αρέσει, καθώς είναι μια διαφορετική ενότητα και την κάνει ένας άνθρωπος που δούλεψε με τον Γιώργο πολλά χρόνια, απλώς νομίζω πως δεν είχε αξιοποιηθεί όσο θα έπρεπε» λέει ο Μάρκος για τον συνεργάτη του και συμπληρώνει: «Χαίρομαι που φέτος στη δική μας εκπομπή αυτό έγινε, διότι είναι ένας άνθρωπος με ταλέντο, ευφυής, με χιούμορ, τόσα χρόνια όμως δεν έβρισκε τον τρόπο να το δείξει όλο αυτό, επειδή δεν υπήρχαν οι κατάλληλοι πασαδόροι».
Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στη σύζυγό του: «Η Ελενα δούλευε πριν από εμένα κι έχει κάνει σπουδαία πράγματα και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Κακώς την ταυτίζουν -ηθελημένα νομίζω και με σκοπιμότητα- με εμένα. Δεν έπαιξε ποτέ δεύτερο ρόλο. Στις περισσότερες κωμωδίες ήταν πρωταγωνίστρια» τονίζει.

Το menu για το κοινό, ο τετράποδος star και δίδυμοι για το Γκίνες!

Η «ESPRESSO» έζησε χθες τον παλμό του «Mega με μία», αφού βρέθηκε στα στούντιο του καναλιού στην Παιανία από νωρίς. Ολοι βρίσκονταν σε εγρήγορση ώσπου να βγει η εκπομπή στον «αέρα», ενώ μόλις ο Μάρκος καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, κάνοντας τηλεφωνική επικοινωνία, τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.
Τελευταίοι στο πλατό εμφανίστηκαν η Ελενα Τσαβαλιά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, οι οποίοι έχουν αναπτύξει και φιλικές σχέσεις (τους έχουμε δει πολλές φορές μαζί σε νυχτερινές εξόδους), ενώ από νωρίς στημένος στην κουζίνα του ήταν ο σεφ του πρωινού Ανδρέας Λαγός. Ο σεφ μαγείρεψε για το κοινό, το φαγητό τιμήθηκε από τους συντελεστές δεόντως, ενώ έβαλε και δεύτερο τηγάνι στην κουζίνα, ώστε να χορτάσουν οι πάντες. Οπως μας αποκάλυψε ο Ανδρέας, μαγειρεύει και σε σπίτια (για τραπέζι έως και τριάντα ατόμων), ενώ κάνει και σεμινάρια.

Οι συνοδοί

Στη χθεσινή εκπομπή εμφανίστηκε και η συνεργάτιδα του «Mega με μία» Τέτα Καμπουρέλη προκειμένου να δώσει τις δικές της συμβουλές ομορφιάς. Τη συνόδευε ο σύζυγός της Βασίλης Γκουρούσης, που καθόταν στη θέση του πιάνου και την παρακολουθούσε όση ώρα εκείνη ήταν στον «αέρα». Μαζί του είχε και τη Ζιζέλ, το σκυλάκι της οικογένειας. Αυτό που μάθαμε, επίσης, είναι πως η Τέτα έχει γίνει πολύ καλή φίλη με την Τζούλια Νόβα, το εντυπωσιακό μοντέλο (πολύ τη χαρακτηρίζουν «Δούκισσα Νομικού του Mega») που έκλεψε την παράσταση από την πρώτη μέρα της εκπομπής.
Η Βίκυ Παγιατάκη μελετούσε τις σημειώσεις της προκειμένου να ενημερώσει για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, ενώ οι αδερφοί Γιαννουλάκη, οι δίδυμοι Βασίλης και Γιάννης, «σάρωναν» το στούντιο, αφού έχουν αναλάβει για 20ή (!) χρονιά την οργάνωση παραγωγής της πρωινής εκπομπής.
Τα... Γιαννουλάκια ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με το Mega από την εποχή του «Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και γνωρίζουν τη «ζώνη» όσο λίγοι. Οσο για τους τρεις στιλίστες, Μίκα Λεοντίδη, Ευγενία Ζήνδρου και Περικλή Τσούρη; Τρέχουν και δεν φτάνουν, όπως μας είπαν, αφού πρέπει να φροντίζουν την εμφάνιση έξι ατόμων.
Ο Ουγγαρέζος, η Μπουλέ και το... κέρατο
ΕΧΕΙ αποδείξει ότι διαθέτει χιούμορ και δεν διστάζει να γίνει ακόμη κι εκείνος θέμα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε χθες καλεσμένη στο «ΟugaChallenge» την πρώην σύντροφό του Νάντια Μπουλέ (ύστερα από πρόκληση του Σωτήρη Καλυβάτση), η οποία αποκάλυψε ότι οι δυο τους χώρισαν, επειδή ο παρουσιαστής την απατούσε! «Γιατί χωρίσαμε;» τη ρώτησε εκείνος με σοβαρό ύφος. «Γιατί με κεράτωνες» απάντησε εκείνη αφοπλιστικά. Πώς προέκυψε όμως η συγκεκριμένη στήλη; «Το οδοιπορικό βίντεο που είχα για την πρεμιέρα μας δεν είχε μονταριστεί, οπότε ερχόμενος τελευταία στιγμή από την Κωνσταντινούπολη σκαρφίστηκα αυτό το κόνσεπτ, πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου Γιάννη Τσιμιτσέλη -και τον ευχαριστώ πολύ- και όταν οι άλλοι έκαναν τις τελικές πρόβες, εμείς είχαμε το πρώτο γύρισμα» αποκάλυψε ο Δημήτρης στην «Espresso».

Τεριάννα Παππά
Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος

Keywords
φαιη σκορδα, δουκισσα νομικου, espresso, mega, ελενα, eurovision, αθηνα, θεσσαλονικη, θεατρο, star, σεφ, δεόντως, τζουλια, δουκισσα, εμφάνιση, τζουλια αλεξανδρατου, νουμερα τηλεθεασης, eurovision 2012, Καλή Χρονιά, τζουλια αλεξανδρατου 2012, η ημέρα της γης, eurovision 2013, δυνατα, τηλεθεαση, βιντεο, ηθοποιος, θεμα, κωνσταντινουπολη, κωμωδιες, νοβα, ρωτησε, σεφ, τηλεοραση, τηλεφωνο, ωρα, mega, star, αστρολογικες προβλεψεις, ανθρωπος, βικυ, βικυ παγιατακη, φαγητο, γινει, γιωργος λιαγκας, δευτερο, δεόντως, δυστυχως, διδυμοι, δικη, δωσει, δρομολογια, εγινε, εγρηγορση, ελενα, ευγενια, ειπαν, εμφάνιση, εξι, επικοινωνια, εποχη, ευφυης, ευχαριστώ πολύ, ζιζελ, ζωης, ζωνη, ιδεα, υπηρχαν, υφος, κουζινα, λαγος, λιαγκας, μηνες, ναντια μπουλε, νοεμβριος, ουγγαρεζος, πρωι, ρολο, σεμιναρια, σεφερλης, συζυγο, σκορδα, σπιτια, στην κουζινα, τιμη, τηγανι, τι ειναι, χιουμορ, δημητρης, γελια, κρεβατι, νομικου, τριαντα, ωραιο
Τυχαία Θέματα