Μπερδέματα στο ζαχαροπλαστείο

18:00 6/4/2016 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΜπερδέματα στο ζαχαροπλαστείοΤετάρτη, Απρίλιος 6, 2016 - 18:00

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Daddy cool» μιλούν για το πρώτο επεισόδιο και τις ανατροπές στο πλατό

Το «Daddy cool» κάνει πρεμιέρα αύριο, στις 22.15, στον ΑΝΤ1 και το Mama's ανοίγει τις πόρτες του στο τηλεοπτικό κοινό. Ο ιδιοκτήτης του καφέ-ζαχαροπλαστείου Μάξιμος, οι συγγενείς και οι φίλοι του παίρνουν θέση και λίγες ώρες προτού τους απολαύσουμε on air μιλούν στην «Espresso».

Ο Λευτέρης Ελευθερίου,

ο περίφημος Μήτσος, είναι ο ζαχαροπλάστης του Mama's, άστατος στα συναισθηματικά του, αλλά πιστός στον αδελφό, τον πατέρα και στα ανίψια του. «Ο Μήτσος με τον Μάξιμο έχουν μεγαλώσει χωρίς μητέρα και με έναν πατέρα που διατηρούσε καφενέ όχι με το μεράκι της δημιουργίας, αλλά με την τρέλα της πρέφας. Οταν τα δύο αγόρια ενηλικιώνονται, βάζουν τον κύριο Ντίνο (Βασίλης Χαλεκατεβάκης) στην άκρη και ανοίγουν ένα καφέ-ζαχαροπλαστείο με πολύ αγώνα.

Είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Στέλλα (Βασιλική Τρουφάκου), τη σερβιτόρα, αλλά εκείνη έχει μάτια μόνο για τον Μάξιμο. Ο Μήτσος έχει αδυναμία στον 16χρονο ανιψιό του, Κωστή, που τον μεγάλωσε με τον αδελφό του, αφού η μητέρα του, η Νίνα (Ιωάννα Πηλιχού) έφυγε και τον άφησε».



«Είμαι κρυφά ερωτευμένη με το αφεντικό μου, που είναι παντρεμένος και περιμένει και κοριτσάκι. Αρα όλο το συναίσθημά μου το καταπνίγω. Η Στέλλα είναι μια δυναμική κοπέλα με πολυδιάστατο χαρακτήρα και έχει ως βασική αρχή το καθήκον» μας επισημαίνει η Βασιλική Τρουφάκου, ενώ η Νεφέλη Παπαδέρου, που υποδύεται τη δεύτερη σύζυγο του Μάξιμου, δεν είναι τελικά τόσο κακιά. «Η Αγγέλα είναι πολύ ερωτευμένη με τον άνδρα της. Εξαφανίζεται γιατί υπάρχει σημαντικός λόγος, αλλά θα επιστρέψει να τον διεκδικήσει» τονίζει.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ήθελε να μας μιλήσει τελευταίος! «Αυτή η σειρά είναι ένας ύμνος στην πατρότητα, την οικογένεια και τελικά στην αγάπη. Πιστεύω ότι οι άνδρες μπορούν και να μαγειρέψουν και να κάνουν δουλειές στο σπίτι και να μεγαλώσουν παιδιά και να το κάνουν με πολλή στοργή και χωρίς να αφήσουν κενά» λέει.

Keywords
Τυχαία Θέματα