Μπάτσελορ πάρτι για τη Νομικού λίγους μήνες πριν τον γάμο της

SHOWBIZΜπάτσελορ πάρτι για τη Νομικού λίγους μήνες πριν τον γάμο τηςΔευτέρα, Μάρτιος 27, 2017 - 18:03

Αν και ο γάμος της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη αργεί ακόμη, η Δούκισσα Νομικού μάζεψε τις φίλες της κι έκαναν πάρτι, το οποίο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ονομάζεται «bachelorette, δηλαδή «της εργένισσας».

Η παρουσιάστρια και πρώην Σταρ Ελλάς φρόντισε να φορέσει και να προμηθεύσει στις καλεσμένες

της μπλουζάκια, που έγραφαν «dutchelorette» (δηλαδή duchess -Δούκισσα- και «bachelorette»), ενώ για να ξεχωρίζει ότι είναι η νύφη έβαλε στο κεφάλι της και πέπλο!

Τα κορίτσια δεν έκαναν κάτι... τρελό -εκτός κι αν οι εορτασμοί έχουν και... part two-, καθώς η συγκέντρωσή τους έμοιαζε περισσότερο με πιτζάμα πάρτι! Η Δούκισσα φρόντισε να μας δείξει μια «γεύση» από τη βραδιά, αναρτώντας στο instagram μια φωτογραφία. Είμαστε σίγουροι ότι η ίδια θα φροντίσει να κρατάει ενήμερους και για τις γαμήλιες προετοιμασίες της, ενώ -η αλήθεια είναι πως- μια απορία για το νυφικό που θα φορέσει τη μεγάλη μέρα την έχουμε.

Να πούμε ότι η Δούκισσα και ο Δημήτρης θα παντρευτούν στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο, ένα νησί που και οι δύο αγαπούν πολύ, αφού η οικογένεια του γαμπρού έχει εκεί πολυτελή κατοικία. Μάλιστα, το ζευγάρι περνάει εκεί τις καλοκαιρινές μέρες και προτιμά τις όχι και τόσο κοσμικές παραλίες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα