Μπαλαδόρος ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Ιωάννης Ραχωβίτσας

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Μπαλαδόρος ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Ιωάννης Ραχωβίτσας Πέμπτη, Δεκέμβριος 14, 2017 - 17:16

❱❱ Σε φιλικό αγώνα όπου παραβρέθηκε καιο υπουργός Νίκος Τόσκας θαύμασαν το ταλέντο του

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ολους τους έχουμε δει στις κερκίδες γηπέδων, τον Νίκο Τόσκα ποτέ! Ομως, χθες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε να μπει στο κλαμπ των ποδοσφαιρόφιλων και παρακολούθησε αγώνα στον οποίο πρωταγωνίστησαν αστυνομικοί! Μεταξύ τους ήταν και ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Ιωάννης Ραχωβίτσας,

που ακομπλεξάριστος και με την... κοιλίτσα του έπαιξε φοβερή μπάλα.



Το διαφορετικό αυτό ματς συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία και το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ. Στην ποδοσφαιρική συνάντηση πήραν μέρος η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, μέλη του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και δημοσιογράφοι. Πλάι στον υπουργό ήταν ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας και αρκετοί βουλευτές, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι, ενώ το «παρών» έδωσε και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης. Πάντως οι περισσότεροι παρότρυναν τον συριζαίο υπουργό στον επόμενο αγώνα της ομάδας της Αστυνομίας να φορέσει κι εκείνος το σορτσάκι, βαδίζοντας στα χνάρια Ραχωβίτσα!

ΛΕΖΑΝΤΑ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Ιωάννης Ραχωβίτσας. Μικρή φωτό ο υπουργός Νίκος Τόσκας

«Βρέξει χιονίσει» θα είναι πάντα στη Βουλή

Ο παλιός ηθοποιός του σινεμά και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας είναι πρόεδρος της Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής και προχθές, μαζί με αντιπροσωπία βουλευτών, επισκέφτηκε την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο κορυφαίες βιβλιοθήκες της χώρας εγκαινιάστηκε επισήμως πριν από έναν χρόνο, στις 13 Δεκεμβρίου 2016, με την υπογραφή σχετικού μνημονίου στη Βουλή. Ο 80χρονος βουλευτής δίνει το «παρών» στο γραφείο του στη Βουλή βρέξει χιονίσει, με συνοδό πάντοτε τη σύζυγό του Στέλλα, που εκτελεί χρέη γραμματέως, μάνατζερ και αγαπημένης!
Ο κ. Πάντζας εδώ και χρόνια απέχει από την... έκθεση στα δημοσιογραφικά, όμως στην «Espresso» υποσχέθηκε συνέντευξη...

Οι σπάνιες εμφανίσεις των παιδιών του Τζαννή

Απέχουν από την πολιτική και εμφανίζονται σπανίως ως γόνοι πρώην πρωθυπουργού. Ο λόγος για τα δύο παιδιά του πρώην πρωθυπουργού Τζαννή Τζαννετάκη, που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις της παρουσίασης του βιβλίου αναφορά στον πατέρα τους με τον τίτλο: «Από τη συνειδητότητα στη δράση». Η Τόνια είναι καθηγήτρια της Νομικής Αθηνών και ο Πέτρος είναι αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στη Motor Oil. Εργάζεται στην εταιρία από το 1986 ενώ εκτελεί και χρέη οικονομικού συμβούλου για τον όμιλο Βαρδινογιάννη.
Στην παρουσίαση ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο Νίκος, ήταν αυτός που σκιαγράφησε με λίγα λόγια την προσωπικότητα Τζαννετάκη: «Τον γνώρισα το 1974-75. Τότε ήμουν πολύ αγαθός με τα πολιτικά πράγματα, καθώς είχα μεγαλώσει στον Καναδά και κατέτασσα τους ανθρώπους σε δεξιούς και αριστερούς. Αριστερός, για μένα, ήταν αυτός που είχε πάει εξορίες και ήταν αντιστασιακός. Ο Τζαννής Τζαννετάκης ήταν ένας αντιστασιακός που πολιτευόταν με τη Ν.Δ».

Το δικαίωμα των εργατών του σεξ στην αυτοδιάθεση

Νίκο, τι έχεις πάθει τελευταία και τοποθετείσαι επί παντός επιστητού; Ο Νίκος Καρανίκας χθες πήρε θέση για τις ιερόδουλες: «Δεν συμφωνώ με εκείνες τις φεμινίστριες που καταδικάζουν την πορνεία, ζητώντας την απαγόρευσή της. Στηρίζω το δικαίωμα στην εργασία στο σεξ καθώς και το δικαίωμα των εργατών του σεξ στην αυτοδιάθεση και την αυτοοργάνωση» είπε ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα!

(!)



Η Λούκα Κατσέλη γιόρτασε χθες την ονομαστική εορτή της, φυσικά παρέα με την κόρη της Αμαλία Αρσένη. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες, ιδιαίτερα μετά τον θάνατο του Γεράσιμου Αρσένη. Ετσι, η ηθοποιός και ωραία κόρη Αμαλία ευχήθηκε στη μαμά της «χρόνια πολλά», δημοσιοποιώντας μια παλιά φωτογραφία της πρώην υπουργού, συνοδευόμενη από την εξής λεζάντα: «Χρόνια πολλά στο στήριγμά μου, στην καλύτερή μου φίλη. Αν πίστευα σε μένα και στην ανθρωπότητα γενικά όσο πιστεύεις εσύ, ο κόσμος θα ήταν όμορφος και φωτεινός κάθε μέρα...»

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα