Αστυφύλακας από ατσάλι!

15:58 7/6/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑστυφύλακας από ατσάλι!Τετάρτη, Ιούνιος 7, 2017 - 15:57

Ο body builder Σάκης Καραμάνος πήρε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Από την
Εύα Παπαδάτου

Το σμιλεμένο, σαν άγαλμα, κορμί ενός αστυνομικού από τα Τρίκαλα «σάρωσε» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης και fitness ΕΟΣΔ - IFBB! Ο body builder Σάκης

(Θανάσης) Καραμάνος, που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση της όμορφης θεσσαλικής πόλης, κατέκτησε την τρίτη θέση διαγωνιζόμενος στην κατηγορία των 100 κιλών.

Ο Τρικαλινός αστυνομικός, που μετρά κι άλλες επιτυχίες, τα πήγε ακόμα μία φορά περίφημα και είναι τρισευτυχισμένος γι' αυτό, όπως έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προπονητές του.

Ικανοποίηση

«Εδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, πιάνοντας την καλύτερη φόρμα που είχα ποτέ μέχρι τώρα. Αγωνίστηκα ανάμεσα σε καταπληκτικούς αθλητές υψηλού επιπέδου, με τους οποίους ήταν τιμή μου να πατήσω στην ίδια σκηνή. Την οικογένειά μου. Επίσης, ευχαριστώ το γυμναστήριο Melathron, στο οποίο γυμνάζομαι, καθώς και όλους τους φίλους και συναδέρφους, οι οποίοι με στήριξαν και με στηρίζουν σε αυτό που κάνω. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και σας υπόσχομαι πως θα γίνομαι ακόμα καλύτερος».

Αυτός ήταν ο τέταρτος αγώνας στον οποίο συμμετείχε ο Σάκης Καραμάνος. Μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Nac στην Αθήνα το 2015, την έκτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της WABBA HELLAS τον Ιούνιο του 2016 και, τον ίδιο μήνα, την τρίτη θέση στο μεσογειακό πρωτάθλημα bodybuilding της WFF, στον Βόλο.

Σύμφωνα με συναδέλφους του, ο Σάκης Καραμάνος είναι υπόδειγμα ήθους και συνέπειας στην υπηρεσία του, ενώ και στον χώρο του αθλητισμού διακρίνεται επιδεικνύοντας την ίδια σεμνότητα. Πάντως, ο ίδιος έχει πολλούς fans και είναι διάσημος στον κόσμο των social media, με τις φωτογραφίες του να ταξιδεύουν σε facebook και twitter.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα