Αστέρια στον «πλανήτη» Alpha

TV GOSSIPΑστέρια στον «πλανήτη» AlphaΣάββατο, Σεπτέμβριος 16, 2017 - 15:00

❱❱ Λαμπερές παρουσίες και υψηλές προσδοκίες για το κανάλι της Κάντζας στην παρουσίαση του προγράμματος της νέας σεζόν

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Φέτος θα είναι η χρονιά του Αlpha! Παίζει στο... Champions League»! Μ’ αυτά τα λόγια ο πρόεδρος του σταθμού Δημήτρης Κοντομηνάς μίλησε για το πρόγραμμα της νέας σεζόν στους δημοσιογράφους, στη βεράντα του Νέου Μουσείου Ακρόπολης, παρουσία όλων των αστεριών του καναλιού.

«Εχουμε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα, που μπορεί να κόστισε αρκετά, αλλά θα μας φέρει

δάφνες. Αλλωστε, η δύναμη του Alpha είναι οι άνθρωποί του, που εργάζονται σαν σκυλιά» συνέχισε ο κ. Κοντομηνάς, ο οποίος συνοδευόταν από την κομψή σύντροφό του, την Ελληνοαμερικανίδα καθηγήτρια Laurie Holcombe.

Ομως, και ο διευθύνων σύμβουλος του καναλιού της Κάντζας Βασίλης Παπαδρόσος είπε ότι φέτος ο σταθμός θα αποκτήσει «ισχυρό κοινωνικό προφίλ» στην ενημέρωση, ενώ η διευθύντρια προγράμματος Ισαβέλλα Σασλόγλου μίλησε για το δικό της κομμάτι ευθύνης, αναφέροντας ότι «η μυθοπλασία θα είναι ο βασιλιάς».

Η βραδιά εκτός από πολλές πληροφορίες είχε και... στιλιστικό ενδιαφέρον, καθώς ηθοποιοί, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι πέρασαν από το... κόκκινο χαλί, «ντυμένοι» στην πένα, αρχής γενομένης από την Ελένη Μενεγάκη! Η ωραία Ελένη έλαμπε μέσα στο λευκό με παγέτες φουστάνι της, το οποίο είχε συνδυάσει με λευκές γόβες.

Από τις πιο ωραίες παρουσίες της βραδιάς και η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με χρυσά κοσμήματα και έβγαζε selfies με τη φανερά αδυνατισμένη Ναταλία Δραγούμη και την πανέμορφη μέσα στο κόκκινο μεταξωτό της πουκάμισο Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η χρυσή κρουαζέ μπλούζα της Βίκυς Χατζηβασιλείου απέσπασε πολλά κομπλιμέντα, καθώς και το οutfit της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ενώ δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο τα καλλίγραμμα πόδια της Ελένης Τσολάκη.

Ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Νίκος Μάνεσης, ο Χρήστος Φερεντίνος είχαν γίνει ένα ωραίο παρεάκι μαζί με την κομψή Ράνια Τζίμα, ενώ η Βάσω Λασκαράκη τα έχει βρει θαυμάσια με την τηλεοπτική φιλενάδα του συζύγου της Αθηνά Οικονομάκου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
laurie holcombe κοντομηνας παρουσιαση προγραμμα
Τυχαία Θέματα