«Αστέρας Ραχούλας» με μέντιουμ

TV GOSSIP«Αστέρας Ραχούλας» με μέντιουμ Παρασκευή, Φεβρουάριος 17, 2017 - 16:54

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλά για την γκεστ εμφάνισή της στο σίριαλ του Alpha!

Η Κατερίνα Ζαρίφη γίνεται μέντιουμ. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός άφησε για λίγο το πλατό της «Ελένης» για χάρη του «Αστέρα Ραχούλας». Οχι, δεν παίρνει «μεταγραφή» ούτε αφήνει το πόστο της στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha. Απλώς δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή της κωμικής σειράς του

καναλιού να κάνει μια γκεστ εμφάνιση και την αποδέχτηκε με χαρά.

Από την ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Αλλωστε, είναι γνωστή η αγάπη της για την υποκριτική. Ετσι, την ερχόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου (21.50) θα τη δούμε να υποδύεται την αστρολόγο - μέντιουμ.

Με μπλοκάκι

Στο ερχόμενο επεισόδιο θα έχει απέναντί της την τρομερή Σαββούλα (Δανάη Λουκάκη), η οποία την επισκέπτεται για να μάθει τι θα γίνει με το μέλλον της και τα αισθηματικά της.

«Ηταν τόσο ωραία στα γυρίσματα. Το ευχαριστήθηκα πολύ» μας λέει η Κατερίνα Ζαρίφη και συνεχίζει: «Κάνω μια αστρολόγο μέντιουμ, η οποία λέει τα ταρό. Και μάλιστα, ως ελεύθερη επαγγελματίας κόβω μπλοκάκι.

Θα με πάρει τηλέφωνο η Σαββούλα, η οποία έρχεται για να μάθει αν βλέπω γάμο με τον Αγγελή (Σταύρος Σβήγκος). Εγώ της απαντώ ότι είναι βέβαιο πως θα παντρευτούν οι δυο τους με παπά και με κουμπάρο».

Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που η Κατερίνα θα κάνει αυτόν τον ρόλο, αφού στο παρελθόν την είχαμε δει και στους «Βασιλιάδες» του Mega να λέει τα μελλούμενα. «Δεν ξέρω γιατί όταν σκέφτονται κάποιον για μέντιουμ προτείνουν εμένα. Αυτό τον ρόλο έκανα και στους “Βασιλιάδες”, όπου πάλι το είχα απολαύσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα