Αστεγος ο Αλι jr

17:21 6/6/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑστεγος ο Αλι jrΤρίτη, Ιούνιος 6, 2017 - 17:19

Αστεγος και στα όρια της φτώχειας υποστηρίζει ότι βρίσκεται ο μοναδικός βιολογικός γιος του Μοχάμεντ Αλι, έχοντας λάβει μονάχα ένα πολύ μικρό μερίδιο από την περιουσία του πατέρα του.

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Ο 45χρονος Μοχάμεντ Αλι Τζούνιορ, μη μπορώντας να συντηρήσει δικό του σπίτι, κοιμάται στο πάτωμα του σπιτιού ενός φίλου του στη Φλόριντα, όμως είναι, όπως λέει, ζήτημα χρόνου να βρεθεί στον δρόμο. Μέχρι στιγμής υποστηρίζει ότι έχει εισπράξει τρεις «πενιχρές» δόσεις

των 2.200 ευρώ από την κληρονομιά -παρά το γεγονός ότι κατά τα λεγόμενά του δικαιούται 5.300.000 ευρώ-, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα. «Εχω αποκοπεί τελείως. Δεν έχω τραπεζικό λογαριασμό, επομένως δεν μπορούν να μου μεταφέρουν χρήματα.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος. Ο πατέρας μου δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο. Θα ήθελε να είμαι εντάξει, να έχω ένα μέρος να μένω και τα δικά μου χρήματα» δήλωσε σε συνέντευξή του στη «Mirror on Sunday», προσθέτοντας ότι δυσκολεύεται ακόμα και να αγοράσει φαγητό. Η κακή οικονομική κατάστασή του στάθηκε μάλιστα αιτία να τον εγκαταλείψει και η σύζυγός του, παίρνοντας μαζί και τις δύο κόρες του, παρά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι εκείνος παράτησε την οικογένειά του.

Ο θρυλικός μποξέρ Μοχάμεντ Αλι άφησε πίσω του περιουσία ύψους 71.000.000 ευρώ. Οπως αποκαλύπτει ο Αλι Τζούνιορ, μετά τον θάνατο του πατέρα τους εκείνος, οι εφτά αδελφές του και ο υιοθετημένος αδελφός του Ασάντ συναντήθηκαν και συμφώνησαν ότι η κληρονομιά θα μοιραζόταν ισόποσα μεταξύ τους.

Πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν, ωστόσο, ότι έχει ξεσπάσει άγριος καβγάς μεταξύ των μελών της οικογένειας του μποξέρ ύστερα από την αποκάλυψη ότι η τέταρτη σύζυγός του Λόνι απαιτεί να εισπράξει διπλάσιο μερίδιο από τα παιδιά του, ενώ μερίδιο διεκδικεί και ο μικρότερος αδελφός του Αλι, ο Ραμάν.

Ο Τζέφρι Αϊζεν, δικηγόρος του Muhammad Ali Trust, που έχει αναλάβει την εκτέλεση της διαθήκης του μποξέρ, δήλωσε πως ακολουθούνται κατά γράμμα όλες οι επιθυμίες του, όπως τις έχει ορίσει ο ίδιος σε αυτή, λέγοντας ωστόσο ότι δεν του επιτρέπεται να δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αστεγος, Αλι,astegos, ali