Άρπαξαν τον «θησαυρό» του Νικολόπουλου

SHOWBIZ«Ποντικοί» τρύπωσαν στο εξοχικό του!Άρπαξαν τον «θησαυρό» του ΝικολόπουλουΤετάρτη, Οκτώβριος 18, 2017 - 13:41

❱❱ Διαρρήκτες πήραν το μπουζούκι με το οποίο άρχισε τη λαμπρή καριέρα του ο Νικολόπουλος

Από την
Εύα Παπαδάτου

Το πρώτο του μπουζούκι, το «καλό», με το οποίο άρχισε τη λαμπρή καριέρα του και είναι δεμένος συναισθηματικά, άρπαξαν από τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο «ποντικοί», οι οποίοι «τρύπωσαν» τα ξημερώματα του Σαββάτου στο εξοχικό του στη Φθιώτιδα.

Οι δράστες κατόρθωσαν να διαρρήξουν το σπίτι-φρούριο του δεξιοτέχνη του

μπουζουκιού στον Κάλαμο του Αγίου Κωνσταντίνου, αγνοώντας τον συναγερμό που άρχισε να χτυπά και τα συστήματα ασφαλείας που είχαν τοποθετηθεί.

Οι ίδιοι ευελπιστούσαν να βρουν μετρητά και χρυσαφικά και για τον λόγο αυτόν έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι προκαλώντας φθορές. Ομως, μέσα στη βίλα δεν υπήρχαν χρήματα ή πολύτιμης αξίας αντικείμενα, με αποτέλεσμα οι κλέφτες να αφαιρέσουν κάτι σιδερένιες κολόνες που υπήρχαν έξω από την κεντρική πόρτα και μία μεγάλη τηλεόραση. Εκείνο, όμως, που στενοχώρησε τον Χρήστο Νικολόπουλο είναι ότι του άρπαξαν το μπουζούκι με το οποίο ουσιαστικά άρχισε να παίζει μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο και το οποίο είχε κατασκευάσει με τα χέρια του.



Ο ίδιος ανέφερε μάλιστα ότι πάνω στο αγαπημένο του όργανο υπάρχουν και τα αρχικά του ονόματός του «Χ.Ν.» και απευθύνει έκκληση σε όποιον το πήρε να το επιστρέψει ή σε όποιον το δει κάπου να ενημερώσει τις Αρχές.

Στο συγκεκριμένο εξοχικό ο κ. Νικολόπουλος περνάει μεγάλα χρονικά διαστήματα χαλάρωσης και ξεκούρασης εδώ και πολλά χρόνια. Εκείνο το Σαββατοκύριακο όμως απουσίαζε, κάτι που γνώριζαν οι διαρρήκτες. Η Ασφάλεια Λαμίας διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τους δράστες, ενώ και η Σήμανση πήρε αποτυπώματα από τους χώρους του σπιτιού.

Τα τελευταία χρόνια «ποντικοί» τρυπώνουν σε σπίτια της Φθιώτιδας με την πρώτη ευκαιρία, αρπάζοντας από μετρητά, χρυσαφικά, σίδερα, οικιακές συσκευές, κλιματιστικά, μέχρι και κουζινικά σκεύη και ολόκληρες... κρεβατοκάμαρες (μαζί με τα παπλώματα και τα κομοδίνα)!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα