Αρωμα Ασκοτ στον ιππόδρομο Μαρκόπουλου!

SHOWBIZΗταν εκεί η αφρόκρεμα της εγχώριας showbiz!Αρωμα Ασκοτ στον ιππόδρομο Μαρκόπουλου!Σάββατο, Ιούλιος 23, 2016 - 14:00

Ο εκπρόσωπος του Ιωάννη Μυτιληναίου, τριετής Μέντωρ, ήταν -όπως αναμενόνταν- ο θριαμβευτής του 70ού ελληνικού ντέρμπι, που διεξήχθη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο Μαρκόπουλο, έναν ιππόδρομο από άλλη εποχή, κατά γενική ομολογία.

Χιλιάδες φίλοι του σπορ, πολλοί εκπρόσωποι του αθλητικού και του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν το «παρών», με τους διοργανωτές να κάνουν τους πάντες να μιλούν για το περίφημο Ασκοτ!

Μπορεί να έλειπαν τα ημίψηλα και τα πολύχρωμα καπέλα

στο Μαρκόπουλο, αλλά η ΟΠΑΠ Α.Ε. και η Φίλιππος Ενωσις έδειξαν ότι το σπορ των ιπποδρομιών στην Ελλάδα θα αναγεννηθεί και θα γίνει αυτό που του αξίζει, το σπορ που προσφέρει έντονες συγκινήσεις!

Το υποσχέθηκαν οι επικεφαλής της ΟΠΑΠ Α.Ε. Damian Cope (διευθύνων σύμβουλος) και Kamil Ziegler (πρόεδρος) και ο πρόεδρος της Φιλίππου Ενώσεως Γιώργος Βαρδινογιάννης. Η ίδια η διοργάνωση, άλλωστε, ήταν τόσο άρτια, που οι επισκέπτες, αφού χάρηκαν συναρπαστικές μάχες στον στίβο, παρέμειναν και για τη μουσική βραδιά που ακολούθησε και έγιναν όλοι μαζί μια παρέα.

Τέταρτη νίκη

Αναδείχθηκε ουσιαστικά αυτό που είναι ο ιππόδρομος, μια κοινωνική εκδήλωση, συνδυασμένη με θέαμα, παρέα, ανταλλαγή απόψεων, πειράγματα και λίγο παιχνίδι.

Αγωνιστικά ο Μέντωρ έδωσε την τέταρτη νίκη στο Ιπποφορβείο Ελιάς του κ. Μυτιληναίου, μέσα στα 13 χρόνια λειτουργίας του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο (μετακόμισε από το Φάληρο τον Σεπτέμβριο του 2003). Μία εύκολη και καθαρή νίκη, με την οποία ο αναβάτης Μιχάλης Ξυνός (του συμπαραστάθηκε το φαν κλαμπ του από τη Λάρισα) συμπλήρωσε έξι νίκες σε ντέρμπι και ισοφάρισε το ρεκόρ του μεγάλου Βαγγέλη Κεράτσα.

Ο πρόεδρος της Φιλίππου Ενώσεως Γιώργος Βαρδινογιάννης, μαζί με τους επικεφαλή ς του ΟΠΑΠ και τον υπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, έκανε την απονομή στον ιδιοκτήτη του νικητή Ιωάννη Μυτιληναίο, με τον υπουργό να δηλώνει ικανοποιημένος από την αναγέννηση του χώρου και την αξιοποίηση του ιπποδρόμου, για τον οποίο η ελληνική Πολιτεία ξόδεψε αρκετά χρήματα, αλλά χρειάστηκε φυσικά να έρθει η ΟΠΑΠ Α.Ε. ώστε να ξεκινήσει η ανάπτυξή του.

Ηταν εκεί η αφρόκρεμα της εγχώριας showbiz!

Και η showbiz έδωσε το «παρών» στο 70ό Ελληνικό Ντέρμπι, το οποίο διεξήχθη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στον ιππόδρομο του Μαρκόπουλου, παραλείποντας βέβαια τα... καπέλα, όπως επιτάσσει η μόδα στις ιπποδρομίες του Ασκοτ.

Μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν τον αγώνα ήταν η εντυπωσιακή Ζωή Λάσκαρη -η οποία εμφανίστηκε με κατακόκκινο outfit και γυαλιά ηλίου- με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η Κατερίνα Γκαγκάκη, που φέτος δοκιμάστηκε στον ρόλο της παρουσιάστριας στην Κύπρο, οι ηθοποιοί Χριστίνα Αλεξανιάν, Ναταλία Δραγούμη (με σέξι λευκό deux pieces) και Κωνσταντίνος Καζάκος με τη γυναίκα του Ιωάννα Μαρτζούκου, η Ελεονώρα Μελέτη, η Ιωάννα Σουλιώτη και η Νόνη Δούνια -αμφότερες παλιές δόξες του μόντελινγκ και διαχρονικά καλλονές-, αλλά και η Τέτα Καμπουρέλη, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα